Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 5:12:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 5:12:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 5:12:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 5:12:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 5:12:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 5:12:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 5:12:21 ) Cupify: Onze mening over deze Mainstream Dating Site

Cupify: Cupify, betaalbaar daten en toegang tot vele serieuze leden. Géén fictieve profielen of chat operators

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Cupify is een andere datingsite die we aanraden aan jongeren singles tussen de 18 en 35 jaar. Cupify.nl onderscheidt zich van alle andere datingsites door de manier waarop het werkt, wat vooral jongere vrouwen leuk vinden: foto sapper. Is het makkelijker om je interesses te uiten met een foto dan om die lange profielbeschrijvingen in te vullen? Cupify begrijpt dat een foto meer dan 1000 woorden zegt en toont u, de gebruiker, dankzij Photo Sapper. Het maken van deze collage van foto's is een feest op zich. Het is een plezier om te doen. Wanneer je een schattig meisje of jongen ontmoet op Cupify, kun je gemakkelijk in contact komen dankzij de ingebouwde chatfunctie. Registratie op deze site is volledig gratis!

Cupify in het kort

Het beste voorSingles algemeen 21+, Liefde & Flirts
logo Cupify Cupify
Cupify: Cupify, betaalbaar daten en toegang tot vele serieuze leden. Géén fictieve profielen of chat operators logo Cupify
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
7 / 10
Klantenservice
7 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Fabienne (28 jaar)
Ik raad Cupify aan Leuke site maar iets te geforceerd

Hii, heb me hier paar dagen terug aangemeld en zodra ik was ingelogd werd ik overrompeld door berichten van mannen. Herkenbaar? Zonder de kans te hebben gehad om op mijn profiel aan te geven wie ik ben en wat ik zoek, stroomde de reacties al binnen. Mocht ik ergens voor het eerst in een club komen tijdens het uitgaan, dan had ik het ook niet fijn gevonden als ik direct door ruim 40 mannen werd aangesproken. :P Vind ik persoonlijk minder fijn, voor de rest wel leuke complete site.

logo Cupify
Onze score 7.6
Gemiddelde beoordeling
212 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 10 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Cupify specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25 - 45
  • InschrijvingenInschrijvingen65.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio56 / 44
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.