Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 8:27:41 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 8:27:41 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 8:27:41 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 8:27:41 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 8:27:41 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 8:27:41 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 8:27:41 ) E-Flirts: Onze mening over de Elite Dating Site

E-flirts: Informeel flirten, chatten en daten in uw regio

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

E-flirts is de vrij jonge casual date en chat- site met een enorm snel groeiende ledenbestand voor mensen die op zoek zijn naar snelle discrete ontmoetingen binnen de regio of daarbuiten.

Zo kun je hier bijvoorbeeld kosteloos een profiel toevoegen, en wat leuke (bij voorkeur onherkenbare) fotos te plaatsen om erachter te komen of je in de smaak valt bij de andere gebruikers. Bovendien krijgen zowel mannen als vrouwen gratis munten bij inschrijving om direct te kunnen reageren als je een interessante reactie krijg. Zo kun je hier dagelijks gratis munten verdienen waarmee je contact te maken met leuke gebruikers, maar als je wat minder geduldig bent - voor de snelle resultaten - is het aanschaffen van extra munten wel zo handig.

E-flirts in het kort

Het beste voorSnelle flirts en spannende informele ontmoetingen in de buurt
Leukste kenmerkenDe populaire Flirt Roulette functie is een snelle contactlegger
logo E-flirts E-flirts
E-flirts: Informeel flirten, chatten en daten in uw regio logo E-flirts

Veel gestelde vragen over E-flirts

Wij helpen je graag verder

  • E-flirts is een dating portaal voor je vermaak, waarmee je in contact kunt komen met mannen en vrouwen in je omgeving of andere plaatsen, die interessant voor je kunnen zijn. Of je nu op zoek bent naar vriendschap, een cyber-affaire, een vriendschappelijke babbel, een speciaal iemand of iemand die je interesses deelt - of als je een zakenreiziger bent of op vakantie en in contact wilt komen met de plaatselijke bevolking - dan ben je bij e-flirts op de juiste plek. We wensen je alvast veel plezier!

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
7 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Celine (27 jaar) 25 februari 2021
Ik raad E-flirts aan Mijn ervaring met E-flirts

Dit is voor mij de eerste keer dat ik ingeschreven sta op een dating site. Ik heb wel een gehoord van Tinder en Badoo, maar vind dat veel te voor de hand liggend. Door de corona crisis kunnen we niet meer uitgaan en als je single bent is dat wel even balen. Na mijn aanmelding kwam ik weer in contact met andere mannen. Ik was in eerst instantie niet van plan om echt af te spreken. Je hoort zo vaak enge en slechte verhalen. Dus op het begin flirten ik een beetje en leerde ik nieuwe mensen kennen. Niet alleen ik had problemen als single om in contact te komen met andere in deze moeilijke tijd, het zijn enorm veel mensen die hetzelfde probleem ervaren. Na ongeveer anderhalf maand ingeschreven te staan en contact te hebben met andere mannen leerde ik een charmante man kennen. Ik merkte al heel snel dat het wel goed zat en sprak na een week continu contact met hem af. Was wel even eng want alles was dicht, dus heb met hem in het park afgesproken om een wandeling te maken. Vanaf die dag spreken we iedere week af en bellen iedere dag met elkaar. Ik was totaal niet opzoek naar een partner, maar tot mijn verbazing ben ik daar wel anders over gaan denken. Ik denk dat door de corona tijd en de positieve vibe die tussen ons hangt, we echt een maatje in elkaar hebben gevonden en uiteindelijk misschien wel meer.

  • Stickers om een leuk gesprek mee te beginnen als je niet weet wat je moet zeggen.
  • Je kan zien wie er in de buurt is.
  • Gezellige mensen.
  • Vieze mannetjes met vieze foto's.
auteur van de beoordeling
Mii (66 jaar)
Ik raad E-flirts aan Oud maar toch gewild

Hallo, ik heb mij op E-flirts ingeschreven.. Verwachte er weinig van als vrouw van 66, maar goed toch heel berichten en verzoeken. Dat had ik niet verwacht, maar voelde me wel gevleid moet ik eerlijk toegeven. Het contact online bevalt me zo prima en of ik verder ga, dat weet ik nog niet. Ik doe het even rustig aan en pijl het een beetje af daar.

auteur van de beoordeling
Joke (62 jaar)
Ik raad E-flirts aan Snel contact met leuke mannen

Voor een vrouw als mij is E-flirts een uitkomst. ben namelijk niet zo handig met computers en sites met van die ellenlange vragenlijsten is voor mij niet te doen. het gaat mij niet om het daten maar meer om het contact online. heb wel een keer een echte ontmoeting gehad met een man maar dat was niet veel soeps. ik ontvang bijna dagelijks een berichtje van een onbekende kerel en soms ook een leuke. de meeste mannen die ik wat stuur reageren of ach op sommige nieuwelingen na want die begrijpen het misschien nog niet hoe het werkt of kijken eerst de kat uit de boom. ik ben altijd direct eerlijk over wat ik wel of niet wil. maar wat uitdagende foto's ruilen doe ik vaak wel want bij de meeste ben ik dan toch niet met mijn gezicht zichtbaar.

auteur van de beoordeling
F.. (33 jaar)
Ik raad E-flirts aan Aparte naam, wel veel contact.

Ik ben een man van 33 jaar oud uit de regio haarlem en wens verder liever anoniem te blijven. heb me hier onlangs ingeschreven en al aardig wat credits verbruikt. ik vind het leuk om hier op te chatten met de dames die er overigens erg goed uit zien en extra fotos sturen als ik erom vraag. in het echte leven heb ik niet zoveel aanspraak van vrouwen dus zon site als dit is voor mij een uitkomst. ik ben een man en heb ook behoefte dus wil soms ook seksueel zijn. het liefst met een vrouw erbij natuurlijk, daarom chat ik met deze vrouwen omdat zij mij wel begrijpen. de naam hield me in het begin een beetje tegen en wilde eigenlijk weer verder zoeken. maar een meisje daarop contacteerde mij en het klikte gelijk. dus voor mij is het wel een goede site.

logo E-flirts
Onze score 9.6
Gemiddelde beoordeling
311 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 121 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 4 eerlijke ervaringen

E-flirts specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18+
  • InschrijvingenInschrijvingen80.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio60 / 40
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.