Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:25:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:25:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:25:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:25:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:25:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:25:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:25:21 ) iflirts-chat: Onze mening over de Elite Dating Site

Iflirts Chat: Informeel flirten, chatten en daten in uw regio

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Iflirts is de vrij nieuwe chat- en datingsite maar toch al een van de snelst groeiende online community voor mensen die op zoek zijn naar snel en online pleziertjes of discrete ontmoetingen in de buurt.

Zo kun je hier prima anoniem een affaire, of eenmalig contact vinden, maar daarentegen minder interessant als je opzoek bent naar een langdurige liefdes relatie. Dit populaire platform is meer een goede plek om gratis kennis te maken met talloze gebruikers in jouw regio.



Zo kun je hier bijvoorbeeld kosteloos een profiel toevoegen, en wat leuke (bij voorkeur onherkenbare) fotos te plaatsen om erachter te komen of je in de smaak valt bij de andere gebruikers. Bovendien krijgen zowel mannen als vrouwen gratis munten bij inschrijving om direct te kunnen reageren als je een interessante reactie krijg. Zo kun je hier dagelijks gratis munten verdienen waarmee je contact te maken met leuke gebruikers, maar als je wat minder geduldig bent - voor de snelle resultaten - is het aanschaffen van extra munten wel zo handig.
Speel het populaire matchgame Flirt Roulette en val direct op bij andere gebruikers in jouw regio.

Iflirts Chat in het kort

Leukste kenmerkenDe populaire Flirt Roulette functie is een snelle contactlegger
Het beste voorFlirten, Chatten & Informele ontmoetingen
logo Iflirts Chat Iflirts Chat
Iflirts Chat: Informeel flirten, chatten en daten in uw regio logo Iflirts Chat
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Koos (38 jaar) 29 mei 2020
Ik raad Iflirts Chat aan Mijn eerste Corona date na 3 weken chatten

Ach ja jongens het is inmiddels al bijna een maand terug dat ik hier en review had toegevoegd. Het ging minder snel dan verwacht maar toch nog wel een date gefixt na 3 weken chatten jammer genoeg en moest ook iets te ver reizen. Maarja achteraf was het rijzen wel waard en nu met de corona periode is er toch weinig andere spannende dingen te doen. Wil er verder niet veel over kwijt en zij wilde ook echt discreet blijven en daar heb ikj respect voor. We hebben in ieder geval geen anderhalf meter afstand gehouden.

auteur van de beoordeling
Celeste (24 jaar) 10 januari 2021
Ik raad Iflirts Chat aan Iflirts Chat net als Benaughty? Leuk concept iig

Iflirts Chat is net als Benaughty een geweldig concept, je kan je super eenvoudig verenigingen met andere zoekende en aan de hand van je bio of seksuele voorkeuren aangeven waar je naar op zoek bent. Wat vrijwel niemand die ik ken van mij weet is dat ik best een ondeugende poes ben, dus bij het ontdekken van deze site heb ik direct mijn stoute laarzen aangetrokken en aangegeven dat ik op zoek was naar een stel m/v voor sex. Als vrouw kan ik normaal al best snel een ruimdenkende koppel vinden, maar hier is het wel erg makkelijk en veel sexy stelletjes daar. Op Iflirts Chat zijn echt ontzettend veel dames profielen die als koppel opzoek zijn naar een seksueel avontuur met een jonge vrouw zoals ik. Ik heb een aantal opwindende gesprekken gehad en uiteindelijk na mijn avontuurtje met een koppel nog met twee leuke mannen afgesproken en een keer ben ik ook nog één nacht gebleven. Reken er maar op dat ik nog vaker hier een leuke date ga scoren, zolang ik niet herkend wordt is het prima, haha!

auteur van de beoordeling
Kai Bosch (39 jaar)
Ik raad Iflirts Chat aan Goede chatsite

Dames zijn vriendelijk, soms te vriendelijk. Vraag me dan af of er iets achter zit. Voor even gezellig chatten is het prima te doen. Om echt tot een match te komen, moet je geduld hebben. Ook al heb je een match is het niet meteen raak.

auteur van de beoordeling
Jan de Man (39 jaar)
Ik raad Iflirts Chat aan Deze site ziet er veel belovend uit

Ik ben intussen op zoek naar een vaste relatie en mijn oog viel op Be2 omdat zij claimen dat zij zich focussen op de wat kleinere regio's. Mijn woonplaats ligt wat afgelegen en wilde daarom eens kijken en vond toch wel wat mensen bij mij in de omgeving. Ik ben nu in gesprek en heb mijn eerste date voor aankomende week. Dat scheelt me weer 50 km rijden en hopelijk klikt het.

logo Iflirts Chat
Onze score 8.9
Gemiddelde beoordeling
305 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 8 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 4 eerlijke ervaringen

Iflirts Chat specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen270.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio55 / 45
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.