Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 20:02:34 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 20:02:34 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 20:02:34 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 20:02:34 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 20:02:34 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 20:02:34 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 20:02:34 ) maturedating: Onze mening over de popuaire Mature Dating Site

MatureDating: Echte senioren dating met echten senioren die hun hart openen voor nieuwe liefde

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

MatureDating is volgens vele een goede keuze voor oudere alleenstaanden die op zoek zijn naar een partner. Eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar en gemakkelijk te navigeren, het is gericht op meer dan 40s die hun vertrouwen in de dating wereld willen opbouwen. Blader door de singles in uw omgeving of log in op de chatrooms om te chatten met oudere singles via chat, audio of video. MatureDating heeft alles wat u nodig heeft om weer in het dating-zwembad te komen op uw eigen snelheid en comfortniveau. Schrijf je gratis in om vrijblijvend te zien wat mature dating u te bieden heeft

MatureDating in het kort

Leukste kenmerkenDrukke live chat rooms
SuccesverhaalMatureDating organiseert vele speeddates voor hoger opgeleiden door het hele land
Het beste voorSingel mannen en vrouwen 40+ opzoek naar liefde
niet tevreden over maturedatingBen je niet tevreden met MatureDating? Probeer dan gratis OurTime
logo MatureDating MatureDating
MatureDating: Echte senioren dating met echten senioren die hun hart openen voor nieuwe liefde logo MatureDating
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
7 / 10
Functionaliteiten
7 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Anoniem (29 jaar) 3 augustus 2019
Ik raad MatureDating aan Veel plezier gehad

Ik kwam een paar profielen tegen waardoor ik dacht dat het een fake site was, na een paar reviews toch nog even blijven hangen en daar ben ik blij om. Heb het leuk met een dame waar ik nog steeds mee praat! ze was het helemaal waard :)

auteur van de beoordeling
Ryan Lorreijn (25 jaar) 29 november 2019
Ik raad MatureDating aan Geweldige klantenservice

Er ging iets mis bij mijn profiel en de klantenservice had binnen 24 uur contact met mij opgenomen, dat maakte mij erg tevreden want ik heb vaak anders gezien! Ik gebruik de website nog steeds en als jongere jongen kom je hier al snel een vrouw tegen met interesse! Een leuke profiel foto is belangrijk tip!

auteur van de beoordeling
Ian Jacobi (20 jaar) 5 juli 2019
Ik raad MatureDating aan 2 leuke dames leren kennen, tevreden.

Ik heb er niet heel veel opgezeten maar heb er wel 2 leuke contacten aan over gehouden, in het begin deden we het voorzichtig aan met chatten maar daar zijn redenen voor. geloof me! Kijk het gewoon eerst eventjes voordat je verder gaat dat is mijn advies, ik heb er in iedergeval een positieve ervaring aan overgehouden :)

auteur van de beoordeling
Carlijn (44 jaar) 6 augustus 2020
Ik raad MatureDating aan Meerdere leuke dates gehad!

Als rijpe vrouw die iets minder knap is als derest kom je toch wel wat moeilijker aan een leuke date met een jongere man, gelukkig heb ik toch maar een profiel aangemaakt op MatureDating en heb na een paar dagen chatten een leuke date kunnen scoren. De site kan soms wat stroef werken maar als je even opnieuw inlogd doet alles het meestal wel weer.

auteur van de beoordeling
De graaf (55 jaar) 31 oktober 2019
Ik raad MatureDating aan Ruim 10 ontmoetingen in 8 maanden

Vijftigplus dating was gemakkelijk te gebruiken. Ik zag er een tv-commercial over en ben toen is gaan kijken op het internet. Ik kwam uit op deze webiste en dat zag er ook wel aantrekkelijk uit, dus ik maakte er een account met profiel. Het richt zich uitsluitend op mensen van 50 jaar en ouder. Ben nu al 8 maanden actief en zeker meer dan 10 dates in de mars!

auteur van de beoordeling
Herman (58 jaar) 6 juli 2019
Ik raad MatureDating aan Enkele vreemde profielen tussen de echte leden

Tijdens mijn zoektocht op 50plus en het bekijken van vele gebruikersprofielen, ben ik inderdaad ook wel wat vreemde profielen tegen gekomen. Maar ja die sla ik gewoon over want er zitten gelukkig nog veel meer echte mensen tussen. Je ziet het direct aan de foto's van wat jongere aantrekkelijke vrouwen, maar goed ik val daar persoonlijk toch niet op. Ik ben hier zelf nu pas met twee vrouwen in contact waarvan ik er met een heb afgesproken. Over precies een week gaan we elkaar in het echt ontmoeten, wat ik best spannend vind. Zo weet ik uit ervaring dat het in het echt meestal weer heel anders is dan via het internet. Zo heb ik eens met een dame via het internet weken lang erg leuk mailcontact gehad, maar toen we elkaar in het echt spraken, was er geen klik en viel het gesprek vaak stil. Dit keer heb ik wat sneller afgesproken om haar te ontmoeten en zie er erg naar uit. Het is voor mij inmiddels jaren geleden dat ik een nieuwe vrouw leerde kennen. Ik ben 58

logo MatureDating
Onze score 9.3
Gemiddelde beoordeling
295 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 85 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 6 eerlijke ervaringen

MatureDating specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd40+
  • InschrijvingenInschrijvingen180.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %45 / 55
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis inschrijvenGratis inschrijvenJa

Top sites op 7 juni 2021

meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2022 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook geen succes voorspellen. Door middel van onze reviews, gebruikerservaringen en vergelijkingen proberen we onze bezoekers een realistisch beeld te geven over serieuze datingsites die zowel actueel als betrouwbaar zijn.