Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:06:36 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:06:36 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:06:36 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:06:36 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:06:36 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:06:36 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:06:36 ) maturedating: Onze mening over de popuaire Mature Dating Site

MatureDating: Echte senioren dating met echten senioren die hun hart openen voor nieuwe liefde

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

MatureDating is volgens vele een goede keuze voor oudere alleenstaanden die op zoek zijn naar een partner. Eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar en gemakkelijk te navigeren, het is gericht op meer dan 40s die hun vertrouwen in de dating wereld willen opbouwen. Blader door de singles in uw omgeving of log in op de chatrooms om te chatten met oudere singles via chat, audio of video. MatureDating heeft alles wat u nodig heeft om weer in het dating-zwembad te komen op uw eigen snelheid en comfortniveau. Schrijf je gratis in om vrijblijvend te zien wat mature dating u te bieden heeft

MatureDating in het kort

Leukste kenmerkenDrukke live chat rooms
SuccesverhaalMatureDating organiseert vele speeddates voor hoger opgeleiden door het hele land
Het beste voorSingel mannen en vrouwen 40+ opzoek naar liefde
logo MatureDating MatureDating
MatureDating: Echte senioren dating met echten senioren die hun hart openen voor nieuwe liefde logo MatureDating
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
7 / 10
Functionaliteiten
7 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Anoniem (29 jaar)
Ik raad MatureDating aan Veel plezier gehad

Ik kwam een paar profielen tegen waardoor ik dacht dat het een fake site was, na een paar reviews toch nog even blijven hangen en daar ben ik blij om. Heb het leuk met een dame waar ik nog steeds mee praat! ze was het helemaal waard :)

auteur van de beoordeling
Ryan Lorreijn (25 jaar)
Ik raad MatureDating aan Geweldige klantenservice

Er ging iets mis bij mijn profiel en de klantenservice had binnen 24 uur contact met mij opgenomen, dat maakte mij erg tevreden want ik heb vaak anders gezien! Ik gebruik de website nog steeds en als jongere jongen kom je hier al snel een vrouw tegen met interesse! Een leuke profiel foto is belangrijk tip!

auteur van de beoordeling
Ian Jacobi (20 jaar)
Ik raad MatureDating aan 2 leuke dames leren kennen, tevreden.

Ik heb er niet heel veel opgezeten maar heb er wel 2 leuke contacten aan over gehouden, in het begin deden we het voorzichtig aan met chatten maar daar zijn redenen voor. geloof me! Kijk het gewoon eerst eventjes voordat je verder gaat dat is mijn advies, ik heb er in iedergeval een positieve ervaring aan overgehouden :)

auteur van de beoordeling
Carlijn (44 jaar)
Ik raad MatureDating aan Meerdere leuke dates gehad!

Als rijpe vrouw die iets minder knap is als derest kom je toch wel wat moeilijker aan een leuke date met een jongere man, gelukkig heb ik toch maar een profiel aangemaakt op MatureDating en heb na een paar dagen chatten een leuke date kunnen scoren. De site kan soms wat stroef werken maar als je even opnieuw inlogd doet alles het meestal wel weer.

auteur van de beoordeling
De graaf (55 jaar)
Ik raad MatureDating aan Ruim 10 ontmoetingen in 8 maanden

Vijftigplus dating was gemakkelijk te gebruiken. Ik zag er een tv-commercial over en ben toen is gaan kijken op het internet. Ik kwam uit op deze webiste en dat zag er ook wel aantrekkelijk uit, dus ik maakte er een account met profiel. Het richt zich uitsluitend op mensen van 50 jaar en ouder. Ben nu al 8 maanden actief en zeker meer dan 10 dates in de mars!

logo MatureDating
Onze score 9.3
Gemiddelde beoordeling
295 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 85 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 6 eerlijke ervaringen

MatureDating specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd40+
  • InschrijvingenInschrijvingen180.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio45 / 55
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.