Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 17:10:16 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 17:10:16 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 17:10:16 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 17:10:17 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 17:10:17 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 17:10:17 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 17:10:17 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 17:10:17 ) Ryan Lorreijn over MatureDating, Geweldige klantenservice
Beoordeling van Ryan Lorreijn
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
auteur van de beoordeling
Ryan Lorreijn (25 jaar)
Ik raad MatureDating aan Geweldige klantenservice

Er ging iets mis bij mijn profiel en de klantenservice had binnen 24 uur contact met mij opgenomen, dat maakte mij erg tevreden want ik heb vaak anders gezien! Ik gebruik de website nog steeds en als jongere jongen kom je hier al snel een vrouw tegen met interesse! Een leuke profiel foto is belangrijk tip!

Reacties
Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 287 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 17:10:17 )
emmy 5 juli 2021

ik probeer de automatische incasso stop te zetten en dat is moeilijk. geen nederlandssprekende persoon aan de andere kant van de lijn en je kunt niet via instellingen t regelen.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo MatureDating
Onze score 9.3
Gemiddelde beoordeling
295 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 76 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 6 eerlijke ervaringen

Top sites op 13 februari 2021

meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2022 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook geen succes voorspellen. Door middel van onze reviews, gebruikerservaringen en vergelijkingen proberen we onze bezoekers een realistisch beeld te geven over serieuze datingsites die zowel actueel als betrouwbaar zijn.