Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:17:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:17:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:17:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:17:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:17:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:17:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:17:37 ) Ondeugend-daten: Onze mening over de Ondeugende ontmoetingen site

Ondeugend-daten: Voor singles en stellen die op zoek zijn naar een ondeugende date

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Ondeugend daten is een pikante datingsite die mede door advertenties op radio en TV elke dag vele nieuwe gebruikers verwelkomt. Zonder het last te hebben van fictieve profielen kun je op deze datingsite echt daten en in alle discretie, want je kan je vrijwel volledig anoniem registreren. Ondeugend-daten is een van de eerdere datingsites met de focus op erotisch daten. Leeftijd speelt daarbij geen rol, al moet je uiteraard minimaal 18 jaar of ouder zijn om je hier in te schrijven en zich wagen aan een spannend avontuurtje of een ondeugende date. Ben je single of heb je een relatie? Dit ondeugende dating platform beschikt over een groot aantal leden en biedt hierdoor tal van snelle datemogelijkheden en opwindende flirts voor mensen met of zonder relatie. Beleef vandaag nog een ondeugend avontuur en meld je gratis aan op ondeugend-daten!

Ondeugend-daten in het kort

Het beste voorCasual Dates & Ondeugende Afspraakjes
Succesverhaalheel wat Nederlanders en Belgen ervaren meer passie spanning in hun seksleven en hebben ondeugende ontmoetingen via Ondeugend-daten
Leukste kenmerkende FotoZapper waardoor je snel en eenvoudig contact kan leggen
logo Ondeugend-daten Ondeugend-daten
Ondeugend-daten: Voor singles en stellen die op zoek zijn naar een ondeugende date logo Ondeugend-daten

Wat kost Ondeugend-daten?

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 maand€24,99€24,9920%
2 maanden€31,98€15,9936%
4 maanden€47,96€11,9952%
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
5 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Wendy32 (32 jaar)
Ik raad Ondeugend-daten aan Gebruik het nu 9 maanden en ben nog nooit betrapt

Ik mag niet klagen met mijn man want hij doet alles voor me en maakt me gelukkig, maar de seks is gewoon niet zo denderend. Vaak maar een paar minuutjes en klaarkomen zit er voor mij niet in bij hem. Tijdje terug kreeg ik van een vriendin de tip om secondlove is te proberen. De eerste date voelde ik me best schuldig, maar inmiddels zie ik het juist als redmiddel van onze relatie. Ik heb ook gewoon mijn behoeftes die hij niet kan bevredigen, maar zijn behoeftes worden door mij alle beantwoord. Kan het iedere vrouw (of man) aanraden die deze situatie herkennen, wel de lusten maar niet de lasten. En je huidige relatie opgeven voor betere seks is toch ook gewoon onzin! Dan maar via een site als deze.

logo Ondeugend-daten
Onze score 7.8
Gemiddelde beoordeling
229 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 12 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Ondeugend-daten specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18+
  • InschrijvingenInschrijvingen220.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio62 / 38
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.