Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:12:47 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:12:47 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:12:47 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:12:47 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:12:47 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:12:47 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:12:47 ) Parship: Onze mening over de Serieuze ontmoetingen site

Parship: Parship Ontmoet alleenstaanden van 40 jaar en ouder op deze serieuze dating site

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Parship is in de eerste plaats een van de beste datingsites, maar het is ook de specialist in daten voor een serieuze relatie. Met Parship maakt u de keuze voor de veeleisende ontmoeting, tussen beschaafde mensen, vaak rijk, op zoek naar een serieuze relatie. Inderdaad, Parship biedt u serieuze ontmoetingen tussen mannen en vrouwen uit uw regio aan op basis van vooral een affiniteitstest.

Parship in het kort

Leukste kenmerkenWetenschappelijke matchmakingsmethode
Het beste voorSerieuze (professionele singles) 25+
Succesverhaal1 op de 3 singles vindt hier een serieuze partner
logo Parship Parship
Parship: Parship Ontmoet alleenstaanden van 40 jaar en ouder op deze serieuze dating site logo Parship

Wat kost Parship?

Periode Prijs Per maand Voordeel
6 maanden€299,00€49,830%
1 jaar€358,80€29,4937%
2 jaar€477,60€19,6350%
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Ibrahim Kolster (34 jaar)
Ik raad Parship aan Betaalbaar

Een site van hoog niveau, Je betaald ervoor maar is het zeker waard. Weinig tot geen nepprofielen. Een vriend van me heeft het me aangeraden en we hebben ons tegelijkertijd ingeschreven. We hebben een soort van wedstrijd gehouden wie als eerste een date zou krijgen.

auteur van de beoordeling
Brent (35 jaar)
Ik raad Parship aan Betrouwbare keuze en geen last van fake

Parship is ook wat mij betreft een van de betere datingsites, bij de meeste vergelijkingssites staan ze bovenaan gerangschikt. Je moet er wel voor betalen, maar dat is nu juist de kracht voor een goede betrouwbare datingsite. Hierdoor heb je immers geen last van nepprofielen die je bij gratis sites wel hebt. Daarnaast hebben zij een goede klantenservice en geven ze goede tips die ook echt werken. Ik heb er in ieder geval een leuke vrouw aan overgehouden, en mijn vrouw een leuke man!

auteur van de beoordeling
Saar (45 jaar)
Ik raad Parship aan Schijnbaar te duur voor fakers en tijdverspillers

Ja je betaald hier gemiddeld wel meer per maand als op andere datingsites. Maar goed, dat is misschien ook juist de reden dat hier alle serieuze singles op zitten. De meeste profielen zijn goed en volledig ingevuld, waardoor je al direct een eerste indruk kan krijgen van een persoon. Vervolgens stuur je een berichtje om te zien of er wederzijds interesse is en zo ja, dan raak je met elkaar in gesprek. Merk je dat je een klik hebt, dan groeit de interesse van beide kanten. In sommige gevallen weet ik online al dat het niks voor me is, maar meestal wil ik ze ook even in het echt ontmoeten. Meestal doe ik de eerste keer gewoon een kort afspraakje van 20 minuutjes. Gebruik dan als smoes dat we in mijn werkpauze samen een bakje koffie kunnen drinken ofzo. Hierdoor kun je toch een goede indruk krijgen van iemand en voor een eventuele tweede date gewoon wat meer tijd inplannen. Bevalt me prima!

logo Parship
Onze score 9.2
Gemiddelde beoordeling
281 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 68 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 3 eerlijke ervaringen

Parship specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30 - 55
  • InschrijvingenInschrijvingen325.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio48 / 52
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.