Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:58:46 ) PriveBerichten: Onze mening over deze Ouderen Chat site

PriveBerichten: Chat en ontmoet leuke mannen en vrouwen van 25 jaar en ouder

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

PriveBerichten is een vrij nieuwe chatsite voor mensen opzoek naar ondeugende dates en informeel contact in de buurt? Naar eigen zeggen heeft dit platform meer dan 5 miljoen inschrijvingen van mannen en vrouwen gehad die hun seksualiteit een boost willen geven. Haal het meeste uit PriveBerichten.nl! Zo verbinden zij je met andere leden uit jouw omgeving. Naast de leuke actieve gebruikers van meestal 25 jaar of ouder doet PriveBerichten er alles aan om je anonimiteit te garanderen. Schrijf je daarom ook vrijblijvend in op deze spannende chatsite en blader binnen 1 minuut door de lijsten met chatters in de buurt.

PriveBerichten in het kort

Het beste voorHete chat gesprekken, Spannend & anoniem contact online
SuccesverhaalRuim 10 jaar ervaring met het in contact brengen van mensen met de hoogste integriteit en veiligheid
Leukste kenmerkenAfstand filter om de afstand tussen jou en andere leden te tonen
logo PriveBerichten PriveBerichten
PriveBerichten: Chat en ontmoet leuke mannen en vrouwen van 25 jaar en ouder logo PriveBerichten
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
7 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Niels Hofman (42 jaar)
Ik raad PriveBerichten aan Kinky en geile prive berichten

Veel minder fakeprofielen hier, pas wel op want soms zie je het bijna niet. Er zitten zeker een aantal kinky dames tussen, maar zijn wel sluw. Voor spanning en geile praat vanaf de bank een aanrader. Heb wel al een eerste sexdate gehad.

auteur van de beoordeling
Lize Pham (26 jaar) 25 februari 2021
Ik raad PriveBerichten aan Eindelijk een sugardaddy gevonden

Op aanraden van een aantal vriendinnen dacht ik ok, ik wil ook wel een sugardaddy. Na lang speuren en weinig resultaat kwam ik ineens op seekforsugar site. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel heb met dit soort sites en altijd dacht dat is onzin. Maar toch een poging gedaan en resultaat was verrassend. Eerste weken wel een aantal matchen maar niet echt een klik met iemand. Toch nog even doorgegaan en uiteindelijk een interessante klik met een leuke vent. Totaal geen seksuele verwachtingen en puur aandacht en af en toe lekker wat eten.

auteur van de beoordeling
Chantal (31 jaar)
Ik raad PriveBerichten aan Leuk om te chatten maar geen echte app

Leuke site om op te chatten want zitten best veel leuke mannen. Maar een echte app is het niet echt, wel gewoon goed bereikbaar via je telefoon met je browser. Had zelf liever een app gehad voor dit soort geilpraat en sexting zodat je soms ook met slechte internet onderweg kan blijven door chatten.

auteur van de beoordeling
Beertje (47 jaar)
Ik raad PriveBerichten aan Een beetje duur voor een chatsite

Chatten is iets dat ik ook via whatsapp of tinder kan doen. Vind dit dus over het algemeen niet echt de moeite waard om geld in te investeren. Maar een vriend van mij claimde succes te hebben gehad op een chat site dus heb het een keer geprobeerd. Terwijl ik inderdaad vrij veel credits (dacht ik) gekocht had was ik er binnen een mum van tijd doorheen. Had ook wel een vrij intensief gesprek en moet eerlijk toegeven dat ik er ook behoorlijk geil van werd. Maar toen mijn credits bijna op waren wilde ik dus verder gaan buiten de site maar dat werd om een vage reden afgewezen. Mijn punt was dus duidelijk.

auteur van de beoordeling
Mister Sjaak (49 jaar)
Ik raad PriveBerichten aan Leuk om je een beetje te orienteren

Deze site claimt niet per definitie een dating site te zijn en dat merk je ook wel aan het verdienmodel. Chatten met credits betekent meestal chatoperators. Maar toch heb ik volgens mij afentoe met iemand gepraat die niet bij die site werkt en daar heb ik nu nog steeds contact mee via de app. Aangezien je moet blijven betalen ben ik er nu mee gestopt want er liggen zat gratis oplossingen op de markt.

logo PriveBerichten
Onze score 7.5
Gemiddelde beoordeling
219 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 92 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

PriveBerichten specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25+
  • InschrijvingenInschrijvingen2.500.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio59 / 41
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.