Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:13:25 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:13:25 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:13:25 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:13:25 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:13:25 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:13:25 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 20:13:25 ) RelatiePlanet: Onze mening over deze Grootste Dating site van Nederland

Relatieplanet: Ruim 10 jaar de referentie voor dating sites in NL

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Relatieplanet is al 10 jaar op rij de beste en meest gebruikte dating sites in Nederland. Zo is deze site bedoeld voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date. De kwaliteit van de profielen is goed en ze zijn snel en gemakkelijk te bekijken op persoonlijkheid, interesses en voorkeuren. Op Relatieplanet mag je 20 foto’s plaatsen, waardoor je andere gebruikers een duidelijk beeld van jezelf kunt geven. Naast het daten organiseert Relatieplanet.nl ook nog leuke singlefeestjes.

Relatieplanet in het kort

Het beste voorSingles algemeen 18+
SuccesverhaalRelatieplanet is al 10 jaar op rij de beste en meest gebruikte dating sites in Nederland.
Leukste kenmerkenMet meer dan 1 miljoen ingeschreven leden erg massaal
logo Relatieplanet Relatieplanet
Relatieplanet: Ruim 10 jaar de referentie voor dating sites in NL logo Relatieplanet

Veel gestelde vragen over Relatieplanet

Wij helpen je graag verder

  • Als u uw Relatieplanet-lidmaatschap wilt opzeggen, moet u eerst uitzoeken welk type abonnement u wilt opzeggen. Er is een optie om uw gratis profiel te verlaten en alleen uw abonnement op te zeggen.


    Annuleer het Premium Lidmaatschap

    U kunt uw betaalde abonnement opzeggen door de onderstaande stappen te volgen:


    Klik op uw profielafbeelding in de rechterbovenhoek.

    Klik in het onderstaande menu op "Mijn lidmaatschap beheren".

    Klik dan op "Uitschrijven".

    Als u er zeker van bent, klik dan op "Ja, ga verder".

    Beantwoord een aantal vragen over uzelf als gebruiker

    Klik dan op "Uitschrijven".

    Selecteer nu een van de volgende opties

    Bewaar gratis profiel

    Verwijder het profiel definitief aan het einde van uw huidige abonnementsperiode

    Verwijder het profiel onmiddellijk en permanent

    Weet u het zeker? Klik dan op "Bevestigen".

    Uw keuze wordt binnen enkele minuten geïmplementeerd

    Op dit punt dient u er rekening mee te houden dat u waarschijnlijk de volgende gegevens moet opgeven: naam, gebruikersnaam, e-mailadres, datum van opzegging en eventueel een reden.



    U dient dan een annuleringsbevestiging te ontvangen. Als u het niet ontvangt, controleer dan uw spam-map. Stuur anders een e-mail naar customerenservie@relatieplanet.nl.

  • Als u uw Relatieplanet-lidmaatschap wilt opzeggen, moet u eerst uitzoeken welk type abonnement u wilt opzeggen. Er is een optie om uw gratis profiel te verlaten en alleen uw abonnement op te zeggen.


    Annuleer het Premium Lidmaatschap

    U kunt uw betaalde abonnement opzeggen door de onderstaande stappen te volgen:


    Klik op uw profielafbeelding in de rechterbovenhoek.

    Klik in het onderstaande menu op "Mijn lidmaatschap beheren".

    Klik dan op "Uitschrijven".

    Als u er zeker van bent, klik dan op "Ja, ga verder".

    Beantwoord een aantal vragen over uzelf als gebruiker

    Klik dan op "Uitschrijven".

    Selecteer nu een van de volgende opties

    Bewaar gratis profiel

    Verwijder het profiel definitief aan het einde van uw huidige abonnementsperiode

    Verwijder het profiel onmiddellijk en permanent

    Weet u het zeker? Klik dan op "Bevestigen".

    Uw keuze wordt binnen enkele minuten geïmplementeerd

    Op dit punt dient u er rekening mee te houden dat u waarschijnlijk de volgende gegevens moet opgeven: naam, gebruikersnaam, e-mailadres, datum van opzegging en eventueel een reden.



    U dient dan een annuleringsbevestiging te ontvangen. Als u het niet ontvangt, controleer dan uw spam-map. Stuur anders een e-mail naar customerenservie@relatieplanet.nl.

  • De dating app Relatieplanet biedt, net als populaire alternatieven als Tinder en Happn, de mogelijkheid om matches in je eigen regio te vinden. Met deze app ben je niet beperkt tot je eigen woonplaats, maar je kunt ook zonder problemen singles in een ander deel van Nederland ontmoeten. Je kunt gemakkelijk leuke singles aan je favorieten toevoegen, je kunt via de app berichten uitwisselen met je matches en met een premium abonnement kun je ook de Flirts optie gebruiken om nog gemakkelijker en sneller nieuwe matches te vinden.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Saar Boxhorn (29 jaar)
Ik raad Relatieplanet aan Genoeg opties

Een prima site regiosexcontact. Er zijn genoeg profielen in de buurt en hoef je niet oneindig de verre afstanden profielen te weigeren. Veel keuzes in aantrekkelijke mannen waarbij de interesses en de behoeftes goed af te stemmen zijn.

auteur van de beoordeling
Ja dag (24 jaar)
Ik raad Relatieplanet aan Echte profielen maar bijna alleen van die lelijkerds uit de buurt hier

De profielen zijn inderdaad echt, maar eerlijk is eerlijk ik zie alleen maar die lelijke bitches uit de buurt erop staan.. Weinig toppertjes en daarom minder kritisch om af te spreken.

auteur van de beoordeling
Ziggy (45 jaar)
Ik raad Relatieplanet aan Veel minder berichten maar wel echte intieme contacten

In het begin was ik nog best een beetje sceptisch over regio sexcontact omdat ik gewoon veel minder respons kreeg op de berichten die ik verstuurde. Achteraf gezien kwam dit gewoon omdat ik vooraf vooral te maken had met fictieve sexdating sites. Je weet het wel, iedereen heeft interesse in je en je krijgt altijd binnen de kortste keren een persoonlijke reactie terug. Omdat ik voorheen gewend was op per bericht te betalen en hier gewoon onbeperkt berichten mag sturen, begin ik het op zich aardig onder de knie te krijgen! Oke, niet iedere reactie terug betekend gelijk een ontmoeting.. Soms slechts wat geile foto's, geil skype contact of via de app. Maar zo nu en dan is het raak en spreek ik ook daadwerkelijk af met een leuke vrouw. En het bevalt me prima

auteur van de beoordeling
Bart (58 jaar)
Ik raad Relatieplanet aan RP is verbeterd wat mij betreft

Zo was ik eerder al is actief op RP, en na het beëindigen van een relatie die eruit was voort gekomen nu weer terug. Maar zo ik kan zien is de site beter geworden; met name de filtermogelijkheid voor de afstand (op postcode is dat) werkt heel fijn, van alle datingwebsites die ik laatst heb uitgetest zijn er maar enkele die die mogelijkheid bieden, terwijl ik dit juist erg handig vind bij het zoeken van een relatie. Iemand moet niet te ver van mij afwonen want heb geen auto. In mijn leeftijdsgroep is het aanbod niet heel uitgebreid, maar dat lijkt me logische op een algemene datingsite als RelatiePlanet.

auteur van de beoordeling
Miranda (36 jaar)
Ik raad Relatieplanet aan De oudste en betrouwbaarste datingsite

Voor mijn gevoel is relatieplanet toch wel een van de oudste datingsites. Vandaar ook mijn keuze voor deze site. Tegenwoordig met al die moderne dating sites weet je gewoon niet meer goed welke je nog kan vertrouwen. Ben ook al een tijdje ingeschreven hier en deze site is zeer eenvoudig in gebruik en daarbij ook de contactmogelijkheden. Ik merk persoonlijk wel dat het soms even duurt voordat je iemand echt leert kennen, waaruit je een band kan opbouwen. Dus geduld is hiervoor zeker wel belangrijk!

logo Relatieplanet
Onze score 9.6
Gemiddelde beoordeling
316 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 108 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

Relatieplanet specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25 - 60
  • InschrijvingenInschrijvingen1.600.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio59 / 41
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.