Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 396 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 19-04-2024 [time] => 18:06:33 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 19-04-2024 [time] => 18:06:33 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 242 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 19-04-2024 [time] => 18:06:33 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 19-04-2024 [time] => 18:06:33 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 19-04-2024 [time] => 18:06:33 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 19-04-2024 [time] => 18:06:33 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 19-04-2024 [time] => 18:06:33 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 19-04-2024 [time] => 18:06:33 ) Miranda over Relatieplanet, De oudste en betrouwbaarste datingsite
Beoordeling van Miranda
101 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 19-04-2024 [time] => 18:06:33 ) "> auteur van de beoordeling
Miranda (36 jaar) 12 Jun 2019
Ik raad Relatieplanet aan De oudste en betrouwbaarste datingsite

Voor mijn gevoel is relatieplanet toch wel een van de oudste datingsites. Vandaar ook mijn keuze voor deze site. Tegenwoordig met al die moderne dating sites weet je gewoon niet meer goed welke je nog kan vertrouwen. Ben ook al een tijdje ingeschreven hier en deze site is zeer eenvoudig in gebruik en daarbij ook de contactmogelijkheden. Ik merk persoonlijk wel dat het soms even duurt voordat je iemand echt leert kennen, waaruit je een band kan opbouwen. Dus geduld is hiervoor zeker wel belangrijk!

Reacties
Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 287 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 19-04-2024 [time] => 18:06:33 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Relatieplanet
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
316 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 95 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 6 eerlijke ervaringen

Top sites op 13 Feb 2021

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook geen succes voorspellen. Door middel van onze reviews, gebruikerservaringen en vergelijkingen proberen we onze bezoekers een realistisch beeld te geven over serieuze datingsites die zowel actueel als betrouwbaar zijn.