Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 4:54:44 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 4:54:44 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 4:54:44 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 4:54:44 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 4:54:44 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 4:54:44 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 4:54:44 ) SeniorenGeluk: Onze mening over een van de oudste 50+ Dating sites

SeniorenGeluk: SeniorenGeluk, betaalbaar daten en toegang tot vele serieuze senioren. Alleen echte profielen!

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Seniorengeluk is het ervaren platform voor ouderen, vrouwen en mannen van (50 jaar en ouder). Speciaal voor de actieve alleenstaande oudere opzoek naar echte ontmoetingen. Zo is deze dating site voor oudere niet alleen voordelig, maar ook discreet en betrouwbaar. Daarnaast is het zeer eenvoudig in gebruik en worden de profielen vooraf uitvoerig gecontroleerd op echtheid. Hier is Senioren Geluk een leuk en functioneel datingplatform. Met duizenden actieve gebruikers en dagelijks zo'n 90 nieuwe aanmeldingen is seniorengeluk een van de grootere dating sites voor de 50-plusser of liefhebbers daarvan. Schrijf je gerust eens gratis in om te zien wie er bij u in de buurt actief zijn.

SeniorenGeluk in het kort

Leukste kenmerkenDe FotoZapper en gratis knipoog's versturen
Het beste voorSingel senioren opzoek naar liefde of vriendschap
SuccesverhaalSenioren Geluk is snel, leuk en betrouwbaar en heeft daarnaast al heel wat senioren bij elkaar gebracht.
logo SeniorenGeluk SeniorenGeluk
SeniorenGeluk: SeniorenGeluk, betaalbaar daten en toegang tot vele serieuze senioren. Alleen echte profielen! logo SeniorenGeluk
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Wim (54 jaar)
Ik raad SeniorenGeluk aan Hele fijne datingsite voor senioren

Hele fijne datingsite voor senioren. Het was voor mij lastig om een betrouwbare site te vinden. Sinds ik mijn 52e weduwe ben geworden, is het erg lastig om alleen door het leven te gaan. Ik vond het dus tijd worden voor een nieuwe partner. Na lang zoeken kwam ik bij seniorengeluk. Hier lieten ze me zien dat online daten echt werkt. Ik heb een nieuwe partner gevonden via seniorengeluk. Bedankt een aanrader voor andere van mijn leeftijd.

auteur van de beoordeling
Cees (68 jaar)
Ik raad SeniorenGeluk aan Redelijke prijs en geen neppe profielen

Seniorengeluk is een datingwebsite die wat mij betreft een voorbeeld moet/kan zijn voor de meeste andere 50plus dating site's. De prijs is redelijk en ik kom geen neppe profielen tegen, kortom prima site.

logo SeniorenGeluk
Onze score 7.4
Gemiddelde beoordeling
206 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

SeniorenGeluk specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd50+
  • InschrijvingenInschrijvingen60.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio52 / 48
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.