Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:55:03 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:55:03 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:55:03 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:55:03 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:55:03 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:55:03 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:55:03 ) single-people: Onze mening over de populaire single site

Single People: Ontmoet leuke singles van 30 jaar en ouder

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Single People is een vernieuwende dating site voor single mannen en vrouwen van tussen de 25 en 45 jaar die op zoek zijn naar vriendschap, een leuke date, snelle flirt of avontuur. Geïnteresseerd om interessante singles te leren kennen in je buurt of misschien zelfs in het buitenland? Single People opent ongetwijfeld ook voor jou een nieuwe wereld. Ontdek vandaag nog wat deze datingsite voor jou kan betekenen!

Vele gebruikers kozen voor Single People door de snelheid waarmee je gratis een profiel kunt aanmaken.

Single People in het kort

SuccesverhaalDagelijks ontmoeten heel wat Nederlandse singles nieuwe mensen in de buurt voor een leuke of spannende date
Leukste kenmerkenopvalmogelijkheden, je profiel in de spotlights plaatsen zorgt voor een betere zichtbaarheid
Het beste voorSingles in het algemeen om te flirten, chatten & ware liefde
logo Single People Single People
Single People: Ontmoet leuke singles van 30 jaar en ouder logo Single People
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Ricardo (30 jaar)
Ik raad Single People aan Ja! Ik heb mijn droomvrouw gevonden via single-people

Ik ben blij mijn droom vrouw gevonden te hebben. Ik heb vorige week de perfecte vrouw gevonden die past bij mijn normen en waarde en uiteraard bij mijn wensen en profiel. Wij zijn gaan date met elkaar. Ik kan je zeggen dat het in het begin wennen was omdat ik al 2 jaar niet meer met een vrouw heb afgesproken maar naar een paar goeden gesprekken natuurlijk wat seks komt er een vervolg. Het lijkt wel liefde op het eerst gezicht! Bedankt voor het bemiddelen!

auteur van de beoordeling
Stan (46 jaar)
Ik raad Single People aan Overslaan of toch even kijken?

Ja weer is een leuk platform wat ik nog niet kende.. Ik ben nou eenmaal een fanatiekeling als het gaat om online daten dus de sites waar ik nog nooit van gehoord heb die sla ik meestal over. Op een of andere manier had ik bij deze website tijdens het aanmelden al het gevoel dat veel vrouwen een site als deze zouden overwegen. Die ordinaire sexdating profielen sites waar je vrijwel alleen foto's van lullen of vrouwen met gespreide benen in de overzichten terug ziet, daar meld toch geen fatsoenlijke meid zich ooit aan?! Op worldflirts val ik veel beter binnen de doelgroep waardoor ik dus niet direct opval tussen de vele normale profielen. En ik vermoed dat dat vaak ook de doorslaggevende factor is voor de onzekere dame die het online wilt proberen.

auteur van de beoordeling
Evelien37 (37 jaar)
Ik raad Single People aan Pepper is nog steeds de leukste datingsite

single-people is de leukste datingsite met de leukste singles en mogelijkheden. Altijd gespreksstof en je krijgt een kijkje in de interesses, hobby' en passies van andere singles. Relevante matches en veel gebruikers bij mij in de buurt! Ben erg kritisch als het om mannen gaat maar ga hem hier vast en zeker tegenkomen. Daar ben ik van overtuigd!

logo Single People
Onze score 9.1
Gemiddelde beoordeling
275 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 55 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 3 eerlijke ervaringen

Single People specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25 - 45
  • InschrijvingenInschrijvingen140.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio57 / 43
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.