Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:52:13 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:52:13 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:52:13 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:52:13 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:52:13 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:52:13 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:52:13 ) Victoria Milan: Onze Mening over deze Populaire Affaire Site

Victoria Milan: Speciaal voor discrete ontmoetingen en affaires!

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Victoria Milan is één van de bekendere casual datingsites voor discrete ontmoetingen en affaires. Met als doelgroep ‘gebonden en getrouwde mensen’ wordt VictoriaMilan zeker gezien als een ondeugende speler binnen de wereld van online dating. Zo focust internationale speler zich niet alleen op discrete affaires, online flirten en chat, ze zijn hoofdzakelijk gericht op alle mensen die passie missen in hun relatie. Daarnaast weet deze datingsite zich te onderscheiden door de uitstekende beveiligingsfuncties waarmee zij discretie en anonimiteit kunnen garanderen. Victoria Milan beweert tenslotte een dating site te zijn waar ook cougars, milfs, toyboys, sugardaddy’s enzovoort hun gading kunnen vinden.

Victoria Milan in het kort

Het beste voorCasual Dating & Discrete Ontmoetingen
SuccesverhaalDuizenden affaires en dagelijks vele discrete ontmoetingen komen tot stand door VictoriaMilan
Leukste kenmerkenDe Paniek-knop - Uitloggen, browser gegevens wissen en naar google in 1 klik
logo Victoria Milan Victoria Milan
Victoria Milan: Speciaal voor discrete ontmoetingen en affaires! logo Victoria Milan

Wat kost Victoria Milan?

Periode Prijs Per maand Voordeel
2 dagen€1,00-0%
3 maanden€117,00€39,0020%
6 maanden€174,00€29,0040%
1 jaar€228,00€18,7460%

Veel gestelde vragen over Victoria Milan

Wij helpen je graag verder

  • Loop je tegen een probleempje aan en kan je best wel de hulp gebruiken van het Victoria Milan support-team? Voor hulp bij het gebruik van je de dating account of bijvoorbeeld het gebruik van de victoria milan app, ga dan via het hoofdmenu naar de optie Helpdesk. Dan word je doorgestuurd naar de online vragenbank waar je een zoekopdracht in kunt voeren om meteen informatie op te vragen. Staat je eigen probleem of vraag daar niet tussen? Dan kun je ook contact opnemen via support@victoriamilan.com.

  • Nee, over een betaling aan deze website kun je niks terugzien op uw bankafschriften of online bankaccount! Victoria Milan pakt neemt discretie en veiligheid uiterst serieus en veranderd daarom dikwijls van anonieme afzender op de betalingen aan de site. Daarnaast wordt deze website door aangeraden door de experts als meest veilige site voor affaires en discrete ontmoetingen. VM behoord absoluut tot de meest geavanceerde dating platformen als het om gegevens beveiliging en discretie gaat, dus u kunt er vrij zeker van zijn dat u niet wordt betrapt door uw liefdespartner of wederhelft.

  • Nog niet bekend met een van de beste affairesites ter wereld? Geen probleem, zo kunnen getrouwde vrouwen hier onbeperkt gebruiken maken van alle premium functies. Jammer genoeg zijn niet alle functies voor iedereen gratis. Wat betreft te mogelijkheden als gratis gebruiker Victoria Milan kunnen we vrij kort zijn. Aan de ene kant is het een uitstekende manier om alvast een anoniem profiel toe te voegen, profielen van andere leden te ontdekken en wellicht om aan de hand van wat foto's kijken of je hier een beetje in de smaak valt bij anderen, of deze dus wel interesse in jou hebben. Aan de andere kant gaat het voor een man zonder betaald account te traag, waardoor je vrijwel genoodzaakt bent om een betaald pakket te nemen voordat je werkelijk kunt beginnen met fanatiek daten. Handige ervan is wel dat je dan overzicht hebt over welke gebruikers jou profiel hebben bekeken en kun je jezelf bovendien verbergen voor andere leden. Ook kun je interessante mannen of vrouwen aan je favorietenlijst toevoegen. Bovendien kun je als man alleen met een betaald lidmaatschap berichtjes lezen en onbeperkt antwoorden.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Felix (35 jaar)
Ik raad Victoria Milan aan Vrouwen gratis maar mannen betalen gewoon

Oke het is een goede discrete casual datingsite met echte profielen maar helaas niet gratis voor iedereen. mannen betalen hier gewoon een vast bedrag voor 1 maand en kunnen dan pas onbeperkt gebruik maken van alle functies. moet zeggen dat het daten me hier wel makkelijk afgaat, maar heb het zelf niet heel ruim dus twijfel of ik er veel langer mee doorga. in het uitgaansleven lukt het me doorgaans ook wel een vrouwtje te regelen. mocht het je normaal niet zo makkelijk afgaan, of heb je weinig tijd, of maandelijks een paar tientjes over om af en toe een vrouwtje te regelen. dan is het top dat victoriamilan

auteur van de beoordeling
Hannah van den Broek (40 jaar)
Ik raad Victoria Milan aan Victoria milan gratis voor vrouwen

Dit is mijn backup voor als mijn partner voor werk in het buitenland is. het is 100% gratis ze hebben een app, dus ja discreter kan bijna niet! ben er blij mee en kan het alle leuke mannen best aanraden. discretie is wel iets wat je hier serieus moet nemen want je gaat vast wel bekende tegen kunnen komen. houd daar ook rekening mee

auteur van de beoordeling
Selena (23 jaar)
Ik raad Victoria Milan aan Mijn wekelijks avontuurtje helemaal gratis

Ik ben zeker een fanatieke en tevreden gebruiker van deze site! Het blijft gewoon spannend om elke week weer een spannend stiekem afspraakje te hebben met een (vaak getrouwde) man. Vaak kort en discreet ontmoetingen met nette mannen, eenmalig dus achteraf geen gezeur. Kan het iedere vrouw aanraden die wel in is voor een spannend avontuurtje. Maak voor de grap is anoniem een account aan en kijk eens rond, het is tenslotte toch helemaal gratis en super discreet! Ik kan je eventueel wat profielen van toppertjes sturen, pb me maar SelenaXje.

auteur van de beoordeling
Loïs Huisman (29 jaar)
Ik raad Victoria Milan aan Eindelijk weer een "Leuke" date gehad

Ik ben vrij sceptisch als het gaat om online dating. Heb jaren lang gedacht dat dit niks voor mij was. Na aansturing van een vriendin heb ik het geprobeerd op meerdere dating sites. Tot nu toe was ik eigenlijk nooit in de stemming om ook daadwerkelijk met iemand af te spreken. Op Victoria Milan was ik pas een paar dagen actief voordat ik mijn eerste match tegenkwam. Het klikte gelijk en besloten ook kort daarna af te spreken. Even tussen jou en mij, ik ben niet iemand die op de eerste date met iemand naar bed ga, maar met hem was de klik zo heftig dat de vonken er van af spatte. Sinds onze eerste date ben ik eigenlijk niet meer echt op zoek geweest, maar nu ik merk dat de liefde langzaam over begint te waaien ben ik alweer een beetje op zoek naar een nieuwe vlam. Dus ik heb mijn account weer nieuw leven ingeblazen en ga er nu weer voor. Super service van Victoria Milan.

logo Victoria Milan
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
252 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 131 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 4 eerlijke ervaringen

Victoria Milan specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30+
  • InschrijvingenInschrijvingen310.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio56 / 44
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.