Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:56:50 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:56:50 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:56:50 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:56:50 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:56:50 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:56:50 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:56:50 ) wildspank: Onze Mening over deze Casual Dating Site

WildSpank: De op en top flirterige datingsite voor snel matchen

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

WildSpank is een flirterige datingsite waar het algoritme al het werk voor je doet. Vergeet het onderzoeken van
honderden profielen om de fijnste te ontdekken. Maak gewoon je eigen profiel en laat WildSpank in luttele seconden de
fijnste match voor je uitzoeken. Ben je het zat om eindeloos naar rechts te swipen en je toe te vertrouwen dat je geen
succes hebt? Vind liefde en plezier via WildSpank! Wees slim als het je hart bezighoudt, gebruik WildSpank's functie voor verstandig regionaal zoeken, hun
flirtcast en andere handige functie om de absoluut beste match in je buurt te ontdekken!

WildSpank in het kort

Het beste voorOpwindende dates
SuccesverhaalWildSpank heeft door zijn diverse match technieken al heel wat opwindende mensen gekoppeld
Leukste kenmerkenSlim lokaal zoeken, Flirtcast, like-list galerij (je kiest of een profiel charmant is of niet.
logo WildSpank WildSpank
WildSpank: De op en top flirterige datingsite voor snel matchen logo WildSpank
Voordelen
  • Slimme regionale zoekfunctie die het saaie werk voor je doet
  • Ontdek je favoriete soort relatie & major, plezierig of een fling
  • Je hoeft geen grondige compatibiliteitstest te doorlopen
Nadelen
  • Ondersteunt slechts een paar naties, geen echt wereldwijd bereik
  • Voorwaarden maken het mogelijk werkers te creërenë om te inspecteren
  • Geen mobiele toepassingen, alleen mobiele sites worden ondersteund
logo WildSpank
Onze score 7.4
Gemiddelde beoordeling
278 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 139 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

WildSpank specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18+
  • InschrijvingenInschrijvingen210.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio56 / 44
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.