Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:32:59 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:32:59 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:32:59 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:32:59 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:32:59 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:32:59 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:32:59 ) BeNaughty: Onze Mening over deze Casual Dating Site

BeNaughty: Voor ondeugende mensen (populair bij vrouwen)

Laatst bijgewerkt op 5 februari 2022

BeNaughty was jaren lang volgens experts en vele gebruikers een van de beste casual date site van Nederland! Zo bood BeNaughty speciaal voor ondeugende mensen een spannende en zeer effectieve informele dating site/app waar ze hun seksualiteit konden ontdekken. Bovendien vond je hier vroeger vele echte profielen van mannen, vrouwen en zelfs stellen die opzoek zijn naar intieme ontmoetingen zonder verplichtingen, overal in Nederland. Door de handige en eenvoudig te gebruiken zoek-hulpmiddelen en premium functies, moedigt BeNaughty haar gebruikers aan hun ondeugendste behoeften, fetisjen en ondeugende verlangens na te streven. De low-key omgeving van het platform sluit namelijk perfect aan op online daters met een promiscue seksleven. Helaas is dat de laatste jaren niet meer wat het ooit geweest is

Best jammer want naast de straight singles was het hier voor ondeugende mensen van alle oriëntaties interessant, en die konden eveneens gratis lid worden om alle voordelen te bekijken die deze spannende datingsite te bieden had.

Maar zeker niet alleen in Nederland, het grote succes van deze datingsite was immers wereldwijd, en niettemin waren ze destijds een van de beste en snelst groeiende datingplatformen! Tegenwoordig kun je Be Naugthy alleen nog gebruiken voor wat foto's swipen en contact online. Maar de meeste profielen zijn fictief. En daarnaast betaal je al snel enorm veel nadat je 1 euro trial periode van 3 dagen er bijv. op zit. Het terug claimen van onverwachtse betalingen is vrijwel onmogelijk. Je moet hiervoor vaak contact maken met bedrijven in het buitenland, waar je zeker niet de support in je eigen taal kan verwachten. Dit wordt overigens wel op verschillende plekken aangegeven, waaronder de betaalpagina natuurlijk.

Als je graag een gratis profiel wilt aanmaken op de meest eerlijke casual dating sites van dit moment. Dan kun je hiervoor beter onze actuele aanbevelingen bekijken. Schrijf je vrijblijvend ergens in, voeg een leuke foto van jezelf toe en krijg dagelijks gratis berichten om contact te kunnen maken met interessante mensen in de buurt!


Belangrijke Update over onze nieuwe bevindingen op BeNaughty

BeNaughty is een van de langst actieve casual dating sites wereldwijd. Dit moet getuigen van ervaring en een grote database van echte vrouwen, gezien het feit dat ze er 100% gratis gebruik van kunnen maken. Maar volgens onze specialisten en de meeste van zijn gebruikers is het al lang gestopt de allerbeste casual dating site van dit moment te zijn!


Bestaan er fictieve profielen op BeNaughty en is er sprake van bedrog?

Een paar jaar geleden was Benaughty nog een toonaangevende datingsite, met veel echte actieve gebruikers uit de hele wereld. Maar ook in Nederland zijn er talrijke actieve gebruikers, zowel mannen als vrouwen. Maar ook stellen en singles van alle geaardheden, kunnen zich hier veilig vermaken.

Na de overname van BeNaughty een paar jaar eerder, zien we echter beduidend veranderingen plaatsvinden die volgens ons niet in het voordeel van de gebruikers zijn. Onverwacht worden een aantal live web cam ontwerpen getoond als profielen, waarmee je tegen betaling live kunt chatten. Bovendien doken bij ons onderzoek een groeiend aantal profielen op waarvan we de echtheid sterk betwijfelen.

Profielen worden geleidelijk ontwikkeld om de gebruiker aan te moedigen een betaalde account aan te schaffen. Een premium dienst die eerst voor een klein bedrag kan worden verkregen - als intro - maar die dan wordt omgezet in een uitzonderlijk prijzig abonnement.

Evenzo blijkt het "Niet tevreden geld terug" verhaal in de praktijk uiterst verschillend te zijn dan aanvankelijk op hun site zelf werd verstrekt. Gebruikers die hun abonnement willen opzeggen moeten een dienst in Engeland bellen, waar je zeker niet in het Nederlands te woord wordt gestaan.


BeNaughty de info die je aanbood om je lid te maken van een tweede platform.

We merkten evenzeer dat je als gebruiker van BeNaughty tegenwoordig op talloze manieren wordt aangeboden om eveneens lid te worden van een ander (soortgelijk) platform. Dit gebeurt zowel met een push melding, de zogenaamde popup meldingen, met eenvoudig een druk op de knop.

Nog onopvallender, maar niet minder storend, is de extra aankoop van een proefversie die bij betaling onmiddellijk in werking treedt als je die niet zelf handmatig uit de voorgeselecteerde optie haalt. Daardoor kun je onbewust een korte proefduur op een ander platform accepteren. Zonder dat je er gebruik van hoeft te maken, wordt deze proef omgezet in een jaarabonnement en in één keer van je rekening afgeschreven. Hiermee zijn bedragen van soms honderden dollars gemoeid.

Het valt ons op dat de verplichte waarschuwingen aan bezoekers dat ze een lidmaatschap aangaan, een soort van verborgen is onderaan tussen de kleine lettertjes bijvoorbeeld. Dit wekt sterk de indruk dat ze zelf maar al te goed begrijpen dat gebruikers veel beter af zijn als ze die niet lezen, want anders zou bijna iedereen het vinkje weghalen.

BeNaughty in het kort

Het beste voorCasual Dates & Ondeugende Ontmoetingen
SuccesverhaalBeNaughy is een waar succes. Ondeugende ontmoetingen vinden plaats in een leuke online omgeving. Erg gebruiksvriendelijk en uitgebreide profielen met veel video's en foto's, benadrukt deze site het plezier van flirten en daten met gelijkgestemde volwassenen.
Leukste kenmerkenLeuke ijsbrekers en live chatrooms met cam functie
niet tevreden over BeNaughtyBen je niet tevreden met BeNaughty? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
logo BeNaughty BeNaughty
BeNaughty: Voor ondeugende mensen (populair bij vrouwen) logo BeNaughty

Wat kost BeNaughty?

Periode Prijs Per maand Voordeel
3 dagen€2,68-0%
1 maand€17,85€17,8550%
3 maanden€48,19€16,0650%
6 maanden€69,00€11,5050%

Veel gestelde vragen over BeNaughty

Wij helpen je graag verder

  • De berichten- en chatfuncties van BeNaughty lijken erg op die van de populaire sociale media sites. Je kunt deze berichten echter alleen gratis beantwoorden als je een vrouw bent, mannen kunnen dat niet met een basisaccount. Vrouwen kunnen hier gratis berichten versturen, dus als man heb je wel het voordeel dat je veel berichtjes ontvang nadat je je hebt aangemeld. Vrouwelijke leden zijn hierdoor actiever in het berichtenverkeer. Daarnaast stellen de contact functies je in staat om video's en foto's te versturen en te ontvangen. Veel mensen gebruiken BeNaugthy ook voor het ruilen van ondeugende selfies of video's

  • Benaughty is al jaren een wereldwijd begrip in de casual dating wereld. Al vanaf het begin hebben kunnen vrouwen hier gratis berichten versturen. De meeste vrouwen die bezig zijn met deze manier daten zijn er inmiddels van op de hoogte dat het via BeNaughty gratis en discreet is. Daarnaast zijn in tegenstelling tot de meeste ondeugende dating sites de vrouwelijke leden actiever in het berichtenverkeer.

  • Op BeNaughty kun je als vrouw vrijwel alle (contact-)functies gratis gebruiken. Mannen kunnen met een gratis lidmaatschap wel een profiel registreren, de uitgebreide zoekfunctie gratis gebruiken, zoals andere leden, het gedeelte 'Vind Ik Leuk Overzicht' gebruiken en berichten in openbare chatrooms bekijken.

    Maar wil je als man ook kunnen chatten, berichtenuitwisseling en aankomende nieuwe functies kunnen gebruiken, dan moet je hiervoor eerst een volwaardig lidmaatschap (abonnement) hebben. Dit geeft je toegang tot alle aspecten van de website. Daarentegen kun je hier wel voor een relatief klein bedrag, onbeperkt berichten, foto's en filmpjes sturen, alle zoekresultaten bekijken, de profielinformatie van elk lid bekijken en krijg je toegang tot de foto's van alle leden en kun je ze tevens op ware grootte bekijken. Bovendien krijg je dan overzicht over de populaire leden om direct contact te kunnen maken.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
7 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Rinus (36 jaar) 18 maart 2021
Ik raad BeNaughty niet aan pff eindelijk een date duurde ruim 2 weken!

Nou begrijp niet wat iedereen hier zo positief is over benaughty. Heb nu na ruim 2 weken elke dag chatten eindelijk een date gehad. En door die verdomde avond klok was het ook maar een date van 45 minuten! Zou mij benieuwen of ik deze week nog geluk heb en anders ga ik hier maar weer weg, want gaat me echt te traag zo

  • oke veel profielen heeft het wel
  • gaat mij te traag (1 date in ruim 2 weken!)
auteur van de beoordeling
Lisette (21 jaar) 28 februari 2021
Ik raad BeNaughty aan Discrete relatie vinden is hier gelukt!

Dankzij deze website ben ik oprecht veel leuke jongens tegen gekomen waar ik discrete relaties mee kan hebben. Onwijs goede datingvergelijkingsite

  • het is 100% gratis
  • heel veel leuke jongens
  • kan me profiel lekker uitgebreid aanvullen
  • soms wat traag op mijn mobiel maar heb geen 3g
auteur van de beoordeling
Joey (26 jaar) 25 februari 2021
Ik raad BeNaughty aan Goede klantenservice maar de rest vind ik te duur

Ben goed geholpen bij het aanmaken van mijn profiel maar om echt resultaat eraf te halen moet je abbo hebben en dat is voor mij te duur. Dan maar weer proberen op zo'n gratis site maarja daar is 90% fake en alleen op uiterlijk gericht. Jammer

  • Leuk als je geld hebt
  • te duur
auteur van de beoordeling
Stefan (43 jaar) 24 oktober 2019
Ik raad BeNaughty aan De enige met een webcam mogelijkheid

Heb zelf nog niet zo heel veel dates gehad via benaughty, maar wat vrienden van mij wel. Ben normaal ook al geen super vrouwen versierder, maar het gaat me hier wel sneller af dan in de kroeg! Voor hoe vaak ik het gebruik vind ik de kosten wel wat aan de hoge kant. Maar dat komt omdat je hier een vast bedrag per maand betaal, en dan kan je alles zonder limiet blijven gebruiken. Ik ben op zich wel tevreden, want op tinder of badoo maak ik geen schijn van kans. Daar heb ik maanden lang voor jan met de korte achternaam te kijk gehangen, en iedereen kon zo gratis aanmelden en meekijken. Op benaugthy zijn veel minder mannen actief dus daar liggen mijn kansen wat hoger. Daarnaast hoef ik ook niet vol herkenbaar met mijn gezicht in de kijker, een foto van mijn stijve tampeloeres was voldoende.

auteur van de beoordeling
Armand (36 jaar) 6 juli 2019
Ik raad BeNaughty aan Nog geen cent armer en wel al wat contacten rijker

Leuke site waar je zelfs gratis nog lekker je gang kan gaan, kost wel wet meer tijd en researchwerk, maar het werkt dus! Doordat er echte profielen op staan en deze ook elders actief zijn op internet zoals via facebook en instagram. Kun je sommige van de vrouwen ook daar vinden en aanspreken.. Je weet immers dat ze er voor in zijn, omdat je ze eerst op benaughty hebt gespot. Trucje werkt ook bij victoriamilan, maar daar moet je wel voorzichtig zijn met wat je zegt, de meeste zijn namelijk stiekem actief en getrouwd of in een relatie.. Anders krijg je geen reactie terug of word je geblokt. Je kan de dames vaak vinden door op verschillende punten te letten zoals: gebruikersnaam, profiel info (tijd, stad enz.) en soms door de profielfoto door google te halen. (NULLht5er muisknop "afbeelding zoeken op google") uiteraard kun je het grootste gedeelte niet gemakkelijk vinden, maar een op de vier keer is het bij mij wel raak, en ook echt binnen een paar minuten gevonden. Maar goed ik ben er zeker van dat er echte profielen op staan en overweeg voor het gemak nu toch een betaaldlidmaatschap te nemen, zodat ik iedere dame daar kan contacten. Want ben nu al bijna 3 maanden actief en heb toch pas 2 keer een seksuele ontmoeting gehad via deze weg.

auteur van de beoordeling
Elisa (36 jaar) 3 juli 2019
Ik raad BeNaughty aan Perfecte site voor regelmatig contact

Echt een fijne site als vrouw wordt er gewoon met respect met je omgegaan en heb ik toch het gevoel dat we een beetje erotisch kunnen praten. Ik vind het jammer dat bij lexa en dat soort sites wat preuts gedaan wordt, ik hou wel van een beetje meer spanning als je begrijpt wat ik bedoel ;)

auteur van de beoordeling
Danique (27 jaar) 29 juli 2019
Ik raad BeNaughty aan Fijne site inderdaad maar respect?

Ik vind het wel een fijne site maar ben het niet helemaal met Elisa eens. Respect is soms namelijk ver te zoeken! Zo vind ik de meeste mannen opdringerig en krijg ik meer dickpic's dan leuke spontane foto's. Uiteraard zitten er ook respectvolle mannen op, maar die zijn meestal wat ouder en slimmer. Daten doe ik hier vaak genoeg want het aanbod is gewoon wel heel er groot, en zeker voor vrouwen! Dus dames ;) (leuke respectvolle mannen) doe eens een poging

auteur van de beoordeling
Mario (33 jaar) 4 augustus 2019
Ik raad BeNaughty aan Geen site voor mij, maar wel betrouwbaar

Ik ben hier een paar maanden lid geweest en het aantal vrouwen dat ik hier heb gesproken waren erg leuk, maar vind de site voor mij iets te erotisch getint... Alhoewel ik een man ben en wel van een beetje casual-y houd is mij dit toch iets te veel op casual gericht. Van alle vrouwen die ik hier heb gesproken waren er maar een paar serieus op zoek naar een relatie en wilde de meeste vrouwen eigenlijk alleen maar afspreken voor casual of one night stands. De site werkt wel goed en heb er verder geen klachten over, ik ga het nu proberen bij Parship ofzo.

auteur van de beoordeling
Hugo (37 jaar) 5 januari 2020
Ik raad BeNaughty aan Al meerdere leuke dates met verschillende vrouwen

BeNaughty, toch wel een van de beste ondeugende datingsites van dit moment als je het mij vraagt. Biedt een open, creatieve plek voor zowel singles als koppels die opzoek zijn naar casual dating en erotische relaties. De mensen die zich aangetrokken voelen tot deze site willen over het algemeen gewoon plezier hebben. Het plannen van erotische ontmoetingen zijn mogelijk en toegestaan ​​via de "ondeugende" modus van de site. Voordat ik hier een account had heb ik mij tevergeefs aan heel wat andere "casual dating sites" gewaagd, vele berichten en geen dates. Bij be naugthy is het mij al meerdere keren gelukt om een seksuele ontmoeting met verschillende dames te hebben. En het gaat me daar steeds beter af. Ben geen seksbom ofzo, maar mijn zelfvertrouwen groeit met de week!

auteur van de beoordeling
Arno Scheffers (47 jaar) 6 augustus 2019
Ik raad BeNaughty aan Ben sindskort getrouwd

Vond het echt een super mooie uitvinding dat Benaughty! We hebben elkaar leren kennen op Benaughty en zijn sinds een paar maanden gelukkig getrouwd. Kan het iedereen aanraden.

auteur van de beoordeling
Gentleman44 (44 jaar) 6 juli 2019
Ik raad BeNaughty aan Goede kwaliteit profielen en handige zoekfuncties!

Alhoewel ik mijn twijfel heb of werkelijk alle vrouwen op benaughty echt zijn, heb ik er inmiddels toch al twee in het echt ontmoet. De eerste keer was met een getrouwde vrouw die nog geen kilometer bij mij vandaan woont (te spannend want het is toen allemaal stiekem gegaan). Bij mijn tweede date trof ik een dame die wat verder woonde en daar ben ik ook intiem mee geweest. Persoonlijk vind ik de kwaliteit van de profielen hier erg goed, het valt dan ook direct op dat er vele echte vrouwen tussen zitten! Tip! Veel van deze vrouwen zitten net als wij mannen ook op andere sites, dus wellicht kun je op Benaugthy wat foto's oriënteren en dan elders op social media contact proberen te maken met zo een vrouw. In het begin probeerde ik zo te checken of er echte profielen op staan, en het viel me op dat ik van best veel dames een facebook of instagram kan terugvinden.

auteur van de beoordeling
Serieuze madam (48 jaar) 31 oktober 2019
Ik raad BeNaughty aan Al bijna 2 jaar ervaring met benaughty

Goedenavond mensen, hier een serieuze single dame van 48 en al bijna 2 jaar ervaring met benaughty.com. Zo spreek ik voornamelijk af met leuke openminded stellen omdat ik me ook best aangetrokken kan voelen tot een leuke vrouw. Daarnaast is het ook gewoon veiliger en minder ongemakkelijk om lichamelijk intiem contact te hebben met iemand die je eerder nooit hebt ontmoet. En dan heb ik er zelf gewoonweg weinig moeite mee maar een ander kan het met zijn ongemakkelijkheid voor mij oncomfortabel maken. Hier onder mijn ervaringen en bevindingen. Deze datingsite is prima geschikt voor afspraken tussen koppels en singles. Veel leuke stellen! Het communiceren via deze website gaat soepel en er worden hiervoor geen kosten p/bericht gerekend. Verder handige berichtenfuncties waardoor je bijvoorbeeld even snel een spannende foto of filmpje van jezelf kan sturen. Benaugthy is naast de handige chatfuncties en gratis zoekfuncties eenvoudig in gebruik, zeker via je smartphone. Door de uitgebreide zoekfilterfunctie krijg je veel meer interessante matches als resultaat. Behalve foto's kun je ook video's op je profiel uploaden. Handig overzicht van mensen die online zijn en beschikbaar om te chatten. De site heeft voornamelijk echte profielen en gebruikers die serieus opzoek zijn. Omdat je gewoon gratis kunt inschrijven zie je zo nu en dan wel een nep profiel voorbij komen, maar die is dan vaak ook zo weer verwijderd. Wat wel jammer is, je kunt je hier eenvoudig aanmelden en het gehele registratieproces overslaan, dus veel profielen missen veel informatie. Maar goed, eerlijk is eerlijk, het is nog steeds gemakkelijk om een hier een ​​match te vinden en gaat ook niet vervelen.

auteur van de beoordeling
Jorik (33 jaar) 28 november 2019
Ik raad BeNaughty aan Benaughty doet het bij mij voldoende

Sta hier nu al zo een vier maanden ingeschreven op benaugthy en ik verveel me nog steeds niet. Oké, het is heus niet ieder weekend raak maar het ligt er ook een beetje aan hoeveel tijd en moeite ik erin steek. Want soms lig ik al in bed en kijk ik wat rond tussen de recent geplaatste foto's en filmpjes, maar ben dan eigenlijk niet echt van plan een meid te versieren of te daten. Zo heb ik ook een aantal meiden tussen mijn bewaarde profielen waarmee ik alleen chat en soms krijg ik dan ineens een geile foto opgestuurd. Mij hoor je niet klagen want ik kan onbeperkt berichten en selfies sturen en zo nu en dan een geile date als bonus! En deze site controleert tenminste ook alle vrouwelijke profielen, dus een nepprofiel op benaugthy valt erg op en ligt er meestal ook zo weer af. Zoals het hoort toch, want van die fictieve seksdatingsites met creditsysteem zijn er al meer dan genoeg!

auteur van de beoordeling
Krant (23 jaar) 24 oktober 2019
Ik raad BeNaughty aan Vieze mannen erg veel 123

Mooie site maar vieze mannen erg veel

auteur van de beoordeling
Maurits (37 jaar) 31 oktober 2019
Ik raad BeNaughty aan Spannende dates

Ik vind het een erg toffe site, veel bekijks en afentoe een spannende date!

auteur van de beoordeling
Ruudjes (34 jaar) 3 juli 2019
Ik raad BeNaughty aan 2 dates gehaald uit de 5 gratis berichten die je per dag krijgt.

Ja oke, ik heb nu eindelijk is een website geprobeerd die op de eerste plek staat welke ook echt werkt. Zo kon ik het tot nu toe presteren om met mn 5 berichtjes die je per dag maar gratis krijgt, toch al twee keer een geile ontmoetingen te hebben gehad met vrouwen die daar ook lid zijn! Ik zit vanaf zondag precies 5 weken op de app van benaughty en ik ben er eigenlijk nog geen euro armer van geworden, zo is dat bij andere sites zeker niet! Hier kun je gewoon lekker je ding doen en zo nu en dan scoren, wat wil je nog meer? Ja en ik heb er maar 2 gedate omdat ik mezelf niet aan een premium lidmaatschap wil wagen waarmee je onbeperkt kunt chatten.. Want eerlijk is eerlijk, je ziet daar als je inlogt bijna elke dag weer totaal andere gezichten in de overzichten. Zeker de laatste weken heb ik hier zeker wel een paar honderd nieuwe vrouwen voorbij zien komen, en ik dan filter de zoekresultaten nog op Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland. Ik geloof best dat er genoeg mensen met premium hier elke week een date scoren.

auteur van de beoordeling
Jake Oosterhek (23 jaar) 3 augustus 2019
Ik raad BeNaughty aan Livecam i like

De livecam optie maakt de site verslavend. Met het aantal berichtjes die je gratis krijgt per dag, wel een aantal geile dames ge-contact. Ben meer tevreden hierover dan bijvoorbeeld datingsapp op mobiel. Tot een fysieke afspraak nog niet gekomen.

auteur van de beoordeling
Chris de Koning (47 jaar) 29 november 2019
Ik raad BeNaughty aan Geduld is een schone zaak

Wat een drama de eerste maanden. Voornamelijk profielen uit Duitsland en Belgie. Net zoals een datingapp. Hoe vaker je online bent, hoe groter de kans dat je een leuke dame tegenkomt. Als je de zoekfuncties eenmaal goed instelt, komt er vanzelf een dame langs die je zint.

auteur van de beoordeling
Benaughtyreview (33 jaar) 27 oktober 2019
Ik raad BeNaughty aan Extreem veel fake proflies

Je wordt als man overspoeld met berichten van camgirls, waar ik persoonlijk totaal niet op zit te wachten. Verder krijg ik veel berichten van, op het eerste gezicht, normale profielen. Deze profielen zeggen dan iets in de trend van stuur me een berichtje, waarna je niet meer van ze hoort. En dan heb je nog de profielen die je een bericht sturen en ook een gesprek aangaan, maar die je dan een sketchy link of email geven waar je iets mee moet doen. Uit de ongeveer 100 contacten die ik op deze manier heb ontvangen is nog niet 1 normaal gesprek voortgekomen. Ik heb dan ook het idee dat een extreem groot gedeelte van de profielen of niet echt is of op een andere manier onbruikbaar. Er zullen vast echte profielen tussen zitten maar dan zul je ERG goed moeten zoeken heb ik het idee na een paar dagen op deze site.

auteur van de beoordeling
Richard X (43 jaar) 27 oktober 2019
Ik raad BeNaughty aan Perfect voor snelle casual-dates

Voor een vaste relatie hoef je hier niet te zijn, deze site heeft me al meerdere snelle casual dates opgeleverd. Het duurde wel en paar maanden voor dat ik een beetje reacties kreeg. Met name merkte ik dat het uploaden van pikante foto's, speciaal voor de site, wel hielp. Ik ben nu zo'n half jaartje lid en heb toch zeker 5 snelle dates gehad. 1 daarvan kwam niet opdagen, maar dat heb je altijd wel. Voor sommige moest ik een uurtje in de auto zitten, maar des al niet te min was dat absoluut de moeite waard. Voor de morale ridders onder ons, er zitten erg veel getrouwde chicks op, dus als dat een probleem voor je is vraag het dan even van te voren, helaas is dat niet altijd de waarheid. Ik heb er gelukkig niet zo veel problemen mee, maar weet een vriend van me die er niet van houd en hij is al een paar keer in de maling genomen en lag dus te knallen met een getrouwde vrouw haha... Ik ben erg te spreken over deze site, wat getrouwde vrouwen doen staat hier los van ;)

logo BeNaughty
Onze score 6.4
Gemiddelde beoordeling
483 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 58 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 20 eerlijke ervaringen

BeNaughty specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen280.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %57 / 43
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvenGratis inschrijvenJa

Top sites op 5 februari 2022

meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2022 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook geen succes voorspellen. Door middel van onze reviews, gebruikerservaringen en vergelijkingen proberen we onze bezoekers een realistisch beeld te geven over serieuze datingsites die zowel actueel als betrouwbaar zijn.