Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:33:55 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:33:55 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:33:55 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:33:55 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:33:55 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:33:55 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 19:33:55 ) BeNaughty: Onze Mening over deze Casual Dating Site

BeNaughty: Voor ondeugende mensen (populair bij vrouwen)

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

BeNaughty is volgens experts en de gebruikers de beste casual date site van dit moment! Zo biedt BeNaughty speciaal voor ondeugende mensen een spannende en zeer effectieve informele dating site/app waar ze hun seksualiteit kunnen ontdekken. Bovendien vindt je hier de vele echte profielen van mannen, vrouwen en zelfs stellen die opzoek zijn naar intieme ontmoetingen zonder verplichtingen, overal in Nederland. Door de handige en eenvoudig te gebruiken zoek-hulpmiddelen en premium functies, moedigt BeNaughty haar gebruikers aan hun seksuele behoeften, fetisjen en ondeugende verlangens na te streven. De low-key omgeving van het platform sluit namelijk perfect aan op online daters met een promiscue seksleven. Daarnaast zijn ondeugende mensen van alle oriëntaties hier welkom, en kunnen eveneens gratis lid worden om alle voordelen te bekijken die deze spannende datingsite te bieden heeft. En naast het grote succes van deze datingsite in Nederland, zijn ze momenteel ook wereldwijd een van de beste en snelst groeiende datingplatformen! Hierdoor kun je Be Naugthy zelfs op vakantie gebruiken voor een stout afspraakje. Claim ook jouw gratis profiel op de meest betrouwbare casual dating site van 2020. Voeg een leuke foto van toe en krijg dagelijks gratis berichten om direct contact te kunnen maken met interessante mensen in de buurt!

BeNaughty in het kort

Het beste voorCasual Dates & Ondeugende Ontmoetingen
SuccesverhaalBeNaughy is een waar succes. Ondeugende ontmoetingen vinden plaats in een leuke online omgeving. Erg gebruiksvriendelijk en uitgebreide profielen met veel video's en foto's, benadrukt deze site het plezier van flirten en daten met gelijkgestemde volwassenen.
Leukste kenmerkenLeuke ijsbrekers en live chatrooms met cam functie
logo BeNaughty BeNaughty
BeNaughty: Voor ondeugende mensen (populair bij vrouwen) logo BeNaughty

Wat kost BeNaughty?

Periode Prijs Per maand Voordeel
3 dagen€2,68-0%
1 maand€17,85€17,8550%
3 maanden€48,19€16,0650%
6 maanden€69,00€11,5050%

Veel gestelde vragen over BeNaughty

Wij helpen je graag verder

  • De berichten- en chatfuncties van BeNaughty lijken erg op die van de populaire sociale media sites. Je kunt deze berichten echter alleen gratis beantwoorden als je een vrouw bent, mannen kunnen dat niet met een basisaccount. Vrouwen kunnen hier gratis berichten versturen, dus als man heb je wel het voordeel dat je veel berichtjes ontvang nadat je je hebt aangemeld. Vrouwelijke leden zijn hierdoor actiever in het berichtenverkeer. Daarnaast stellen de contact functies je in staat om video's en foto's te versturen en te ontvangen. Veel mensen gebruiken BeNaugthy ook voor het ruilen van ondeugende selfies of video's

  • Benaughty is al jaren een wereldwijd begrip in de casual dating wereld. Al vanaf het begin hebben kunnen vrouwen hier gratis berichten versturen. De meeste vrouwen die bezig zijn met deze manier daten zijn er inmiddels van op de hoogte dat het via BeNaughty gratis en discreet is. Daarnaast zijn in tegenstelling tot de meeste ondeugende dating sites de vrouwelijke leden actiever in het berichtenverkeer.

  • Op BeNaughty kun je als vrouw vrijwel alle (contact-)functies gratis gebruiken. Mannen kunnen met een gratis lidmaatschap wel een profiel registreren, de uitgebreide zoekfunctie gratis gebruiken, zoals andere leden, het gedeelte 'Vind Ik Leuk Overzicht' gebruiken en berichten in openbare chatrooms bekijken.

    Maar wil je als man ook kunnen chatten, berichtenuitwisseling en aankomende nieuwe functies kunnen gebruiken, dan moet je hiervoor eerst een volwaardig lidmaatschap (abonnement) hebben. Dit geeft je toegang tot alle aspecten van de website. Daarentegen kun je hier wel voor een relatief klein bedrag, onbeperkt berichten, foto's en filmpjes sturen, alle zoekresultaten bekijken, de profielinformatie van elk lid bekijken en krijg je toegang tot de foto's van alle leden en kun je ze tevens op ware grootte bekijken. Bovendien krijg je dan overzicht over de populaire leden om direct contact te kunnen maken.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
7 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Rinus (36 jaar) 18 maart 2021
Ik raad BeNaughty niet aan pff eindelijk een date duurde ruim 2 weken!

Nou begrijp niet wat iedereen hier zo positief is over benaughty. Heb nu na ruim 2 weken elke dag chatten eindelijk een date gehad. En door die verdomde avond klok was het ook maar een date van 45 minuten! Zou mij benieuwen of ik deze week nog geluk heb en anders ga ik hier maar weer weg, want gaat me echt te traag zo

  • oke veel profielen heeft het wel
  • gaat mij te traag (1 date in ruim 2 weken!)
auteur van de beoordeling
Lisette (21 jaar) 28 februari 2021
Ik raad BeNaughty aan Discrete relatie vinden is hier gelukt!

Dankzij deze website ben ik oprecht veel leuke jongens tegen gekomen waar ik discrete relaties mee kan hebben. Onwijs goede datingvergelijkingsite

  • het is 100% gratis
  • heel veel leuke jongens
  • kan me profiel lekker uitgebreid aanvullen
  • soms wat traag op mijn mobiel maar heb geen 3g
auteur van de beoordeling
Joey (26 jaar) 25 februari 2021
Ik raad BeNaughty aan Goede klantenservice maar de rest vind ik te duur

Ben goed geholpen bij het aanmaken van mijn profiel maar om echt resultaat eraf te halen moet je abbo hebben en dat is voor mij te duur. Dan maar weer proberen op zo'n gratis site maarja daar is 90% fake en alleen op uiterlijk gericht. Jammer

  • Leuk als je geld hebt
  • te duur
auteur van de beoordeling
Stefan (43 jaar)
Ik raad BeNaughty aan De enige met een webcam mogelijkheid

Heb zelf nog niet zo heel veel dates gehad via benaughty, maar wat vrienden van mij wel. Ben normaal ook al geen super vrouwen versierder, maar het gaat me hier wel sneller af dan in de kroeg! Voor hoe vaak ik het gebruik vind ik de kosten wel wat aan de hoge kant. Maar dat komt omdat je hier een vast bedrag per maand betaal, en dan kan je alles zonder limiet blijven gebruiken. Ik ben op zich wel tevreden, want op tinder of badoo maak ik geen schijn van kans. Daar heb ik maanden lang voor jan met de korte achternaam te kijk gehangen, en iedereen kon zo gratis aanmelden en meekijken. Op benaugthy zijn veel minder mannen actief dus daar liggen mijn kansen wat hoger. Daarnaast hoef ik ook niet vol herkenbaar met mijn gezicht in de kijker, een foto van mijn stijve tampeloeres was voldoende.

auteur van de beoordeling
Armand (36 jaar)
Ik raad BeNaughty aan Nog geen cent armer en wel al wat contacten rijker

Leuke site waar je zelfs gratis nog lekker je gang kan gaan, kost wel wet meer tijd en researchwerk, maar het werkt dus! Doordat er echte profielen op staan en deze ook elders actief zijn op internet zoals via facebook en instagram. Kun je sommige van de vrouwen ook daar vinden en aanspreken.. Je weet immers dat ze er voor in zijn, omdat je ze eerst op benaughty hebt gespot. Trucje werkt ook bij victoriamilan, maar daar moet je wel voorzichtig zijn met wat je zegt, de meeste zijn namelijk stiekem actief en getrouwd of in een relatie.. Anders krijg je geen reactie terug of word je geblokt. Je kan de dames vaak vinden door op verschillende punten te letten zoals: gebruikersnaam, profiel info (tijd, stad enz.) en soms door de profielfoto door google te halen. (NULLht5er muisknop "afbeelding zoeken op google") uiteraard kun je het grootste gedeelte niet gemakkelijk vinden, maar een op de vier keer is het bij mij wel raak, en ook echt binnen een paar minuten gevonden. Maar goed ik ben er zeker van dat er echte profielen op staan en overweeg voor het gemak nu toch een betaaldlidmaatschap te nemen, zodat ik iedere dame daar kan contacten. Want ben nu al bijna 3 maanden actief en heb toch pas 2 keer een seksuele ontmoeting gehad via deze weg.

logo BeNaughty
Onze score 9.7
Gemiddelde beoordeling
488 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 277 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 20 eerlijke ervaringen

BeNaughty specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen280.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio57 / 43
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.