Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.234.211.61 [date] => 17-10-2021 [time] => 8:24:44 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.211.61 [date] => 17-10-2021 [time] => 8:24:44 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.211.61 [date] => 17-10-2021 [time] => 8:24:44 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.211.61 [date] => 17-10-2021 [time] => 8:24:44 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.211.61 [date] => 17-10-2021 [time] => 8:24:44 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.211.61 [date] => 17-10-2021 [time] => 8:24:44 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.211.61 [date] => 17-10-2021 [time] => 8:24:44 ) Novamora: Onze mening over deze Pittige Dating Site

Novamora: Swingers, singles en stellen die op zoek zijn naar echte en spannende ontmoetingen.

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Novamora is een van de bekendste datingsites met een pittige twist. Hier kun je elkaar ontmoeten voor ongedwongen ontmoetingen met andere open-minded mannen, vrouwen en koppels. De site hecht veel waarde aan veiligheid en privacy, zodat u zelfs volledig anoniem kunt daten als u dat wilt (of moet). Terwijl Novamora ook de mogelijkheid biedt om een relatie of vriendschap te beginnen, zijn de meeste leden op zoek naar spannend en vaak vluchtig contact.

Novamora bestaat nog niet zo lang, want de site is pas in 2017 opgericht. Maar mede dankzij een massale reclamecampagne met tv-commercials en radiospots is de site er in korte tijd in geslaagd een groot aantal actieve leden te verzamelen. Elke dag komen er nieuwe leden bij die op zoek zijn naar spannende avonturen. Een betaald abonnement is essentieel om het snelle succes van deze site te ervaren. Schrijf je gratis in en verstuur gratis flirtberichten

Novamora in het kort

Het beste voorMensen opzoek naar echte casual dates, Stellen & Swingers opzoek naar meer spanning
Succesverhaalheel wat Nederlanders en Belgen hebben meer pit in hun seksleven en door te daten via Novamora
Leukste kenmerkenSnel contact via de FotoZapper
logo Novamora Novamora
Novamora: Swingers, singles en stellen die op zoek zijn naar echte en spannende ontmoetingen. logo Novamora
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
7 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Wouter Keskin (23 jaar) 20 maart 2021
Ik raad Novamora aan Out of box

Dacht dus samen met mijn vriendin op aandringen van haar om een trio te doen. We zijn niet bekend in het swingers leven. Beetje rond gevraagd en de meeste geven toch Novamora aan. Zowel mannen als vrouwen die een spannend avontuur willen. Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

auteur van de beoordeling
Mieke L (41 jaar) 25 februari 2021
Ik raad Novamora aan Stimuleren contact door gratis standaard berichten

Novamora is een van de bekendste seks datingsites van Nederland en maakt bovendien geen gebruik van fictieve profielen of ‘zogenoemde’ chat operators, zoals ze ook duidelijk vermelden op hun website. Partijen als ACM hebben regelmatig test accounts aangemaakt om de dienst en de kwaliteit van de profielen te beoordelen, maar hebben nooit negatieve uitingen gedaan over dit bedrijf. De veel voorkomende kenmerken van de fictieve-sites opgesteld door het ACM, komen geen enkel geval overeen met de datingdienst van Novamora. Sommige stellen vinden het interessant om eens een spannend experiment uit te voeren en een date af te spreken met een ander stel bijvoorbeeld, of misschien ben je als single man of vrouw wel ‘gewoon’ op zoek naar een spannende relatie? Hiervoor kunt u gerust terecht bij deze populaire aanbieder o.a bekend van de televisie en radio. Novamora is één van de betrouwbare casual dating sites waar je je veilig en gratis kunt inschrijven om op zoek te gaan naar een nieuwe intieme relatie, friends with benefits of een spannende date. Zo lees je terug dat gebruikers zich positiever uiten over Novamora dan over de vergelijkbare aanbieders. Maar ook de deskundige binnen de datingwereld zijn ten aanzien van de geboden datingdienst, positief en enthousiast. Zo kunnen nieuwe gebruikers van alle oriëntaties hier simpel en vrijblijvend een account aanmaken, ongelimiteerd bladeren door de profielen van andere en hebben zij direct toegang om standaard berichten te sturen. Met diverse ijsbrekers proberen ze gebruikers aan te sporen om contact te maken of af te spreken.

auteur van de beoordeling
Albert (30 jaar) 21 februari 2021
Ik raad Novamora aan Novamora meest bekende casual dating site bij vrouwen?

Novamora is de eerste datingsite voor fun en casual afspraakje die ik van vrouwen terug hoor als ik ze vraag 1 site te noemen. Zo krijgen ze vaak ook een maand gratis aangeboden heb ik een vriendin van mij gehoord, die gebruikt novamora ook soms. Maar dan meer om complimentjes te vissen met haar sexy selfjes enzo, weet niet of zij ook dates doet hier.. De berichten die vanuit andere gebruikers worden gestuurd wanneer ze interesse tonen, of je profiel bezoeken, die lijken in het begin te veel op persoonlijke berichten. Dat kan verwarrend/irritant zijn. Voor de rest is dit toch de beste site voor het echte werk. Zeer strenge controles op nepperds.

auteur van de beoordeling
Chan en Mike (29 jaar) 1 februari 2021
Ik raad Novamora aan Beter als tinder voor trios

Toen ik en mijn vriend ons hier inschreven wisten we nog niet wat we konden verwachten. We wilde een partner vinden die het echt alleen voor trio/ deed. Na dagen op tinder gezocht te hebben leek het onmogelijk, maar hier hebben we toch het e.e.a. gevonden.

auteur van de beoordeling
Sultan of Swing (46 jaar) 27 september 2020
Ik raad Novamora aan Handig voor swingeravondjes of extra vrouw erbij

Mijn vrouw en ik doen regelmatig via novamora swingeravondjes organiseren en vrijwel alle aanwezigen swingers zijn afkomstig van deze site. Oke we betalen er uiteraard wel een kleine vastte vergoeding voor om onbeperkt ons gang te kunnen gaan, maar dat is het ons dubbel en dwars waard. Doordat we ons hoofdzakelijk focussen op stellen spreken we soms ook af met een dame alleen voor erbij), worden we vanuit novamora zelf NIET gevonden door mannelijke gebruikers. Heel prettig! Niks op aan te merken!

logo Novamora
Onze score 9.2
Gemiddelde beoordeling
290 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 51 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

Novamora specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25+
  • InschrijvingenInschrijvingen290.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio60 / 40
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.