Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 16:03:10 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 16:03:10 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 16:03:10 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 16:03:10 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 16:03:10 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 16:03:10 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.80.3.57 [date] => 28-11-2022 [time] => 16:03:10 ) Pimperbook Serieus? Zie onze mening over deze Casual Dating Site

Pimperbook: Waarom eenzaamheid? Als liefde vinden zo eenvoudig is!

Laatst bijgewerkt op 12 december 2021

De PimperBook review voor wie het weten wil


Wat is PimperBook? zul je je misschien afvragen als je voor de echt eerste keer over dit platform hoort. Snel en lief doorgenomen is: pimpen, neuken, genieten. PimperBook is een van de meest efficiënte dating portalen. Hier kun je singles ontmoeten en aantrekkelijke afspraakjes regelen met gebruikers, misschien zelfs triootjes! Er zijn geen beperkingen bij het plezier maken. Onze PimperBook test nam de dienst van de website echt beter onder de loep. Het is uiterst vers op de markt, gewoon denken aan dat 2020! In onze test bekeken we allerlei dingen en probeerden zelfs een echte beoordeling op te zetten.


Welke gebruikers zitten op PimperBook


Het gebied van PimperBook is levendig, net als de verschillende voorkeuren van zijn gebruikers. Het maakt niet uit welke fetisj je hebt, of het nu gaat om een vluggertje in het park: hier heb je redelijke kansen om je droompartners te ontdekken en met ze in werkelijkheid uit te gaan.


We hebben nog geen gunstige info over het lidmaatschapsaanbod, want, zoals besproken, is de website nog vrij nieuw. De doelgroep is echter duidelijk: Er is hier voor elk wat wils! Vrouw zoekt vrouw, man zoekt man en vrouw zoekt man en omgekeerd. Wat leeftijd betreft wordt hier niemand verwaarloosd. Hier kan iedereen lopen, als het hem bevalt wat hij ziet


Als je van ongecompliceerde praatjes met andere mensen houdt en spontaan genoeg bent om onbekenden te ontmoeten en een leuke tijd te hebben zonder verantwoordelijkheden, dan blijf je op de absoluut beste plaats. Eigenlijk naar de slogan: alles is mogelijk, helemaal niets is nodig


De opwinding stijgt: Zo werkt contact maken met mensen op PimperBook


De profielen op PimperBook verschillen van die op gewone afstemmingsbeurzen. Gezien het feit dat deze site gaat over het krijgen van service, is je profiel natuurlijk geanonimiseerd. Alleen standaard of premium gebruikers hebben toegang tot de profielen. Ongeregistreerde Internetgebruikers kunnen niet zien wie hier ingelogd is. Je individuele privacy is dus gegarandeerd. En hoi, zelfs als je partner hier bezocht wordt en hij of zij ziet je, dan zal die persoon je dat beslist niet laten weten.


Jouw PimperBook profielinfo is je sleutel tot daten


De profielen op PimperBook zijn anders dan die op de meeste algemene dating sites. Omdat op deze site uiteraard alles wat met piepers te maken heeft geanonimiseerd is, is ook je profiel geanonimiseerd. Alleen belangrijke gebruikers of premium gebruikers hebben toegang tot de profielen. Ongeregistreerde Internetgebruikers kunnen niet zien wie hier aangemeld is. Je individuele privacy is dus gewaarborgd. En hoi, zelfs als je zaak hier aangemeld is en je ziet, zal hij je zeker niet laten verstaan.


Toch is er iets dat je moet begrijpen: Als je eenmaal uitgecheckt bent, kunnen alle andere leden van de site je zien. Fundamenteel: je bent niet langer vertrouwelijk binnen dit gebied. Concrete informatie, zoals je precieze adres of je bankgegevens, worden natuurlijk overal teleurgesteld


Je profielfoto is op PimperBook praktisch onmisbaarder dan op andere platforms. Hier draait het immers om fysieke contacten. Bied de realiteit aan dat mannen en vrouwen tegenwoordig willen zien wat ze in bed krijgen. Laat je inspireren door de galerij foto's en de geheel gratis profielen van andere gebruikers en laat daarna rustig zien wat je te bieden hebt


Behalve een afbeelding kun je hier ook volledige lichaamsfoto's van jezelf publiceren. Als je dat niet wilt doen, zal je zeker in een chat snel gevraagd worden hoe je eruit ziet. Gezien het feit dat het er hier om gaat in de werkelijkheid te ontmoeten, kun je maar beter niet te veel veinzen over je info


Als je de richtlijnen volgt, komt uiteindelijk toch wel uit of je een gespierd bovenlijf met "six-pack" hebt voorgesteld, of eerder je voorraad bierblikjes in de koelkast. Breng jezelf dus niet op de markt als profvoetballer en schep daardoor valse verwachtingen, terwijl je in werkelijkheid gewoon een uitstekend televisiecommentator bent


Oprecht, nogmaals natuurlijk kan het je overkomen dat personen nepaccounts maken. Onderzoek van tevoren wie je later wilt ontmoeten. Je kunt je bijvoorbeeld een afbeelding met een bepaald voorwerp laten toesturen. Afgezien daarvan analyseert het personeel hier of de afbeeldingen echt zijn en niet gestolen van een of andere ster of animatiefiguur


Natuurlijk, als iemand vals speelt met de leeftijdsgegevens, zie je dat niet op het allereerste of tweede gezicht. Maar laten we eerlijk zijn: wie hecht waarde aan een paar jaar, als de vonken er naar verwachting vanaf vliegen


PimperBook app / mobiele website


De PimperBook site is opgezet voor de mobiele telefoon en kan als mobiele versie via de web internet browser van het slimme toestel op de juiste manier benaderd worden. Een PimperBook app voor Apple iOS of Android is op dit moment niet beschikbaar.


Het kan zelfs belangrijk zijn als je telefoon niet piept als iemand je schrijft, als je echt in een vaste relatie zit en alleen maar een ervaring zoekt. Kleine aanwijzing: Je kunt op dezelfde manier browsen met de mobiele telefoon in onvindbare modus en dan je geschiedenis wissen, zodat niemand je op het ide bezig houdt


Aangezien de site een berichtenfunctie biedt, zul je niet vernederd zijn om je persoonlijke contactnummer op te geven. Alles wordt ongelooflijk eenvoudig beheerd via de vendo


Klantenservice en contact met PimperBook


Als je hulp nodig hebt, kun je via e-mail contact opnemen met PimperBook en met hun afdeling klantenhulp op support@pimperbook.com


Hoe werkt PimperBook?


Je kunt je registreren met je basisgegevens. Hier moet je je e-mail adres en een wachtwoord invoeren. Dan krijg je na een paar minuten een e-mail. Daarin moet je de link verifiëren. Officieel ben je dan een volledig lid en heb je toegang tot andere profielen, je kunt praten of je eigen profiel oprichten, heel eerst


Hoe veilig is PimperBook?


Hoe veilig en beveiligd de datingservice is hangt af van de beveiliging die je vraagt. Op basis van onze test kunnen we veronderstellen dat de verzekering van een echte conferentie je hier niet gebruikt wordt. Je bent je eigen manager en moet je chatpartners over je aanmoedigen. Wat je gegevens en afbeeldingen betreft, wordt beheerd dat alleen bezochte gebruikers kunnen zien wat je werkelijk binnenkreeg of wat je in het openbaar stuurde. Personen die op het Internet surfen en niet geregistreerd zijn, hebben geen toegang tot de gebruikersprofielen.

Pimperbook in het kort

Leukste kenmerkenDe PimperBook-website is geconfigureerd voor mobiele apparaten en is daarom ook als mobiele versie toegankelijk via de smartphonebrowser. Een PimperBook-app voor Apple iOS of Android is momenteel niet beschikbaar.
SuccesverhaalMet ruim 200.000 NL gebruikers en een geslachtsratio van 48% mannen en 52% vrouwen, is FindeDates de ideale casual datingsite voor het vinden van echte dates
Beste voorCasual Dates, "Friends with Benefits" & Liefde
niet tevreden over FindeDatesBen je niet tevreden met FindeDates? Probeer dan gratis Novamora
logo Pimperbook Pimperbook
Pimperbook: Waarom eenzaamheid? Als liefde vinden zo eenvoudig is! logo Pimperbook

Wat kost Pimperbook?

PimperBook kosten en prijzen


De PimperBook kosten zijn zonder kortingen v.a. €29,68 euro per maand, tot €13.57 per maand bij een periode van 6 maanden. De PimperBook tarieven zijn dus goedkoper wanneer je een langere periode afneemt. Daarnaast bieden ze ook een proefaccount voor 3 dagen voor de prijs van 3,79 euro. als je gewoon nieuwsgierig bent en snel een kijkje wilt nemen. Hiervoor kun je onbeperkt berichten sturen. Het basisaccount, dat je over het algemeen zelf kunt aanmaken, is gedeeltelijk gratis


Zorg er wel voor dat je op tijd opzegt als je je abonnement niet wilt verlengen, want anders gaat het meteen door. Dit geldt natuurlijk ook voor je proeflidmaatschap. Kijk dus goed naar de details van het contract


Je kunt je profiel op elk moment wissen als je de overeenkomst opzegt. Daarmee raak je al je gegevens van de site kwijt



Om de aanbieding te testen, kunt u PimperBook.nl 14 dagen testen. Hiervoor moet u eenmalig € 0,99 betalen.

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 week€3,79-100%
1 maand€29,68€29,680%
3 maanden€50,87€16,9612%
6 maanden€81,39€13,5733%
2 weken€0,99-90%
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Ciprian (27 jaar) 30 maart 2022
Ik raad Pimperbook niet aan Fraud

Ik downloadde dit programma en koos ervoor het 14 dagen gratis te gebruiken, ik gebruikte het een dag en ontdekte alleen maar valse rekeningen en toen na 14 dagen begonnen ze geld van mijn rekening af te halen zonder dat ik het merkte, de eerste twee maanden namen ze 37 € per maand toen namen ze 48 € en ik merkte dat mijn geld van mijn rekening wordt gehaald, nu dreigen ze me dat ik grote boetes zal betalen als ik niet doorga met betalen. Maak niet de fout om deze applicatie te downloaden

  • Nee
  • duur
  • valse accounts
logo Pimperbook
Onze score 7.9
Gemiddelde beoordeling
318 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 196 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Pimperbook specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen280.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %48 / 52
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvenGratis inschrijvenJa

Top sites op 12 december 2021

meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2022 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook geen succes voorspellen. Door middel van onze reviews, gebruikerservaringen en vergelijkingen proberen we onze bezoekers een realistisch beeld te geven over serieuze datingsites die zowel actueel als betrouwbaar zijn.