Top 10 tips om het beste te halen uit daten vanuit huis

Laatst bijgewerkt op 25 Nov 2020
Top 10 tips om het beste te halen uit daten vanuit huis
Als je op dit moment je vrije tijd thuis doorbrengt met het zoeken naar iemand om mee te connecteren op een dating app, dan zijn hier vier tips om je ervaring te verbeteren.

Top 10 tips om het beste te halen uit daten vanuit huis

Als je single bent tijdens een coronavirus pandemie, weet je dat het een hele strijd is.

Misschien is een veelbelovende relatie vastgelopen omdat u en uw partner elkaar niet persoonlijk konden ontmoeten. Misschien moest je terug naar je familie, weg van je gebruikelijke uitgaanswereld. Of misschien verlangde je ernaar om te neuken, maar kon je niemand vinden die DTF was. Ongeacht hoe je dating reis je heeft beïnvloed, er is een ding waar we het allemaal over eens kunnen zijn: de dating wereld is compleet anders dan ooit tevoren.

Maar dat is geen reden om jezelf af te sluiten van de wereld. Hier zijn 10 tips over hoe je dichter bij relaties kunt komen, online gesprekken kunt beginnen en over het algemeen overeind kunt blijven - en in de liefde - in het tijdperk van COVID-19.

1. Geef Video Dating een kans 

Mensen vertrouwen op videochat-apps als Zoom en FaceTime voor digitale happy hours en eerste afspraakjes. Ze hebben ook virtuele diners en film dates waar ze elk koken en eten hun eigen eten of kijken naar dezelfde film op hetzelfde moment, fysiek uit elkaar, maar nog steeds samen.

2. Schrijf digitale connecties niet af

Ja, je raadt het al - hook-up gewoonten veranderen ook. Veel singles nemen hun toevlucht tot sexting en het hebben van seks op FaceTime om hun seksuele behoeften te bevredigen totdat ze weer veilig in persoon kunnen ontmoeten.

3. Zoek nieuwe manieren om te flirten 

Zonder sociale afstand die ons vermogen om in het echte leven rond te hangen belemmert, zijn singles meestal gedwongen om het rustiger aan te doen. Mensen wisselen nu langer berichten uit over matches en gaan in een ander tempo vooruit dan ze gewend zijn. Maak gebruik van de mogelijkheid om op een andere, meer verbale manier te communiceren. Werk aan je kwinkslagen, gebruik je gevoel voor humor of verken vuile praat totdat het veilig is om elkaar weer in levende lijve te ontmoeten. Je weet maar nooit, misschien ontdek je wel verborgen talenten.

4. Maak gebruik van veelbelovende technologie

Het leven is drastisch veranderd, en online dating bedrijven zijn zich aan het aanpassen. De beste online dating apps en sites hebben nieuwe functies toegevoegd en bieden nuttige diensten die gebruikers in staat stellen om te vinden wie en wat ze zoeken vanuit het comfort van hun eigen huis. Bumble's video-chat en audio-bellen functies zijn bloeien meer dan ooit tevoren. Plenty of Fish heeft een live streaming functie waar gebruikers kunnen hosten hun eigen interactieve video hangouts met kijkers gelanceerd. Ze kunnen je helpen om je meer verbonden te voelen. En ze zullen waarschijnlijk ook na de pandemie blijven bestaan, dus je kunt er maar beter nu al aan wennen.

5. Verbreed je horizon 

Aangezien iemand ontmoeten die aan de andere kant van de stad woont tegenwoordig net zo ondenkbaar is als iemand ontmoeten in een andere tijdzone, is het nu misschien een goed moment om matches te verkennen die elders wonen. Tinder heeft zijn paspoortfunctie ontgrendeld voor alle gebruikers, waardoor iedereen toegang heeft tot singles in andere delen van de wereld. Op andere sites kun je gewoon de zoekradius aanpassen om matches van een grotere afstand te zien. We zeggen niet dat je mensen moet misleiden - wees transparant over waar je woont en waarom je solliciteert. Maar je weet maar nooit - misschien kom je wel in contact met iemand die je anders nooit zou ontmoeten.

6. Blijf niet hangen in de negatieven

Het lijkt misschien verleidelijk om te tieren over je huidige problemen, maar dit zal mensen waarschijnlijk afleiden. We kunnen allemaal wel wat meer positiviteit gebruiken, dus probeer niet te focussen op stressvolle, verontrustende of negatieve onderwerpen als je online chat met vrienden. Natuurlijk is er een dunne lijn tussen klagen en meeleven, en het is prima om de moeilijkheden van het moment te bespreken. Maar er zijn een miljoen andere leuke dingen om over te praten. Wees positief en praat over hoe je die extra vrije tijd gebruikt of over letterlijk alles waar je normaal gesproken over praat met iemand die je net hebt ontmoet.

7. Wees aardig

Iedereen gaat tegenwoordig door moeilijke tijden met werk, familiezaken of hun mentale of fysieke gezondheid. Daarom beginnen de meeste mensen een gesprek met een online match door te vragen: "Hé, hoe gaat het met je in deze gekke tijden?" Natuurlijk moet je altijd attent zijn, maar vooral deze dagen, zal het tonen van je zorgzame, meer emotionele kant een lange weg gaan wanneer je met iemand communiceert - zowel in de digitale wereld als in het echte leven.

8. Sta open voor anderen

Het leven is veel anders dan het een paar maanden geleden was. Daten is geen uitzondering op deze regel. Tijdens deze overgang, is het belangrijk om een open geest te houden en met de stroom mee te zwemmen. Dit zal je helpen om makkelijker door deze onvermijdelijke veranderingen te navigeren dan te vechten om alles weer op de rails te krijgen. Laat de dingen op hun beloop en u zult veel meer geluk hebben dan wanneer u vasthoudt aan uw gebruikelijke normen en verwachtingen.

9. Oefen gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

Geduld is een schone zaak, vooral tijdens deze pandemie. Onthoud dat dit allemaal tijdelijk is en dat alles snel weer normaal zal worden, maar tot die tijd is het verstandig en noodzakelijk om sociale afstand te bewaren en andere aanbevolen veiligheids- en hygiënemaatregelen te nemen. Het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen, zodat u het welzijn van uzelf, uw dierbaren of het grote publiek niet in gevaar brengt.

10. Denk aan de verhalen die je zult vertellen

Je kunt je Bumble-account erop verwedden dat het belangrijkste gespreksonderwerp als alles voorbij is, zal zijn: "En, hoe heb je de pandemie overleefd?" Met dat in gedachten, denk aan dit moment als je eigen verhaal in uitvoering.

Hoe zal het aflopen? Misschien vertel je je kinderen op een dag dat hun ouders elkaar tijdens de pandemie hebben ontmoet. Of misschien zullen u en uw toekomstige partner zich binden aan gruwelverhalen over afspraakjes tijdens het COWIDA-tijdperk. Het is een moment dat je nooit zult vergeten. En als het voorbij is, zul je trots willen zijn op hoe je ermee omging. Dus of je nu wel of niet iemand ontmoet tijdens de sociale distantie, probeer je hoofd hoog te houden! Dit zal een geweldig verhaal opleveren om in één dag te vertellen.

Nieuwe Realiteit, Nieuwe Kansen

Zal een van deze nieuwe veranderingen in de dating wereld, geïnspireerd door thuis, blijven bestaan na deze pandemie? Niemand weet het. In de tussentijd kun je deze datingtips en gratis app-voordeeltjes gebruiken om op afstand met anderen in contact te blijven. En als ze je zo goed bevallen, zul je ze misschien blijven gebruiken om je te helpen je perfecte match te vinden als deze periode van isolement voorbij is. Wat er ook gebeurt als gevolg van deze quarantaine, we hopen dat je prioriteit zult geven aan je veiligheid, gezondheid en geluk, nu en lang nadat de pandemie voorbij is.

Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "Top 10 tips om het beste te halen uit daten vanuit huis"

dating vanuit huis, thuis daten, huis dating, tips daten corona, succesvol daten vanuit huis, thuis dating

Inhoudsopgave

 • 1. Geef Video Dating een kans 
 • 2. Schrijf digitale connecties niet af
 • 3. Zoek nieuwe manieren om te flirten 
 • 4. Maak gebruik van veelbelovende technologie
 • 5. Verbreed je horizon 
 • 6. Blijf niet hangen in de negatieven
 • 7. Wees aardig
 • 8. Sta open voor anderen
 • 9. Oefen gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

Top sites op 16 Jun 2024

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
 • beveiligd met ssl
 • beveiligd met mcafee
 • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook geen succes voorspellen. Door middel van onze reviews, gebruikerservaringen en vergelijkingen proberen we onze bezoekers een realistisch beeld te geven over serieuze datingsites die zowel actueel als betrouwbaar zijn.