Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:06:19 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:06:19 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:06:19 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:06:19 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:06:19 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:06:19 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:06:19 ) FindeDates Review? Finde Dates een Serieuze Dating site?

FindeDates: Informele afspraakjes die kunnen rijken tot echte liefde

Laatst bijgewerkt op 16 januari 2022

FindeDates in test - Gedetailleerd testverslag

FindeDates is een spannende serieuze/datingsite voor singles die opzoek zijn naar een spannende date of serieuze relatie. FindeDates werd in 2018 gelanceerd en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al meer dan 600.000 actieve leden. Tijden onze testen scoort FindeDates bijzonder goed doordat er hier gewoonweg veel te beleven is voor een datingsite.

Gebruiksvriendelijkheid bij Findedates

De singles exchange FindeDates onderscheidde zich in onze test als zeer gemakkelijk in gebruik: Alle essentiële navigatiepunten zijn snel te vinden. Uit de FindeDates ervaringen van onze test kunnen we ook een uitstekende overzichtelijkheid melden. Dit gaat gepaard met een coherente en aantrekkelijke stijl. Daarom is FindDates ook uiterst aan te bevelen voor Internet nieuwkomers Wie FindeDates ook onderweg wil gebruiken kan putten uit de mobiele variant. Jammer genoeg is er nog geen toegewijde FindeDates app.

Inschrijven bij FindeDates

De registratie bij FindeDates verliep tijdens onze test heel snel, was vrij eenvoudig en duurde maar een paar minuten: Op de website bepaal je eerst of je een dame of een man zoekt. Dan wordt het eigen geslacht bepaald, de leeftijd en de postcode, een gebruikersnaam gekozen, een wachtwoord ingesteld en het e-mail adres bepaald. Na bevestiging van het e-mail adres wordt het gebruikersaccount bij FindeDates geopend en hoef je alleen nog maar je profiel in te dienen.

FindeDates leden

Er zijn momenteel zo'n 600.000 leden aangemeld bij FindeDates. Veel leden zijn tussen de 30 en 40 jaar. Onder de leden in de leeftijd van 45 tot 55 blijkt echter dat aanzienlijk meer dames dan mannen zijn aangemeld Dit is een zeldzaamheid vergeleken met de meeste andere uitwisselingen van singles, en daarom kan FindeDates hier bijzonder bemoedigend zijn. FindeDates kan evenzeer punten scoren met de hoge activiteit van de leden : ongeveer 50.000 leden zijn wekelijks actief op FindeDates. De kans dat je op dezelfde dag met een ander lid in gesprek komt is om die reden erg groot.

FindDates kost

Zoals bij andere single-sites is het onbeperkte gebruik van FindeDates niet gratis. Niettemin gebruikt FindeDates enkele gratis functies om het portaal te bekijken. Zo konden we in de test gratis de zoekfunctie gebruiken, minimale profielen bekijken en andere gebruikers als voorkeur conserveren. Om te experimenteren met de fundamentele functionaliteit en te ontdekken of FindeDates bij je past als uitwisselingsplaats voor singles, is dit altijd voldoende. Als je meer functies wilt gebruiken, moet je je aanmelden voor een premium lidmaatschap, dat begint bij 13.86 EUR voor 14 dagen als proeflidmaatschap. In onze ervaring is dit een heel goed aanbod om de volledige functionaliteit en de site tegen lage kosten te bekijken. Niettemin moet je oppassen voor de abonnementsvalkuil (zie hieronder onder "Subscription rip-off"), die echt hoge kosten kan uitlokken. Als een langere termijn gekozen wordt, worden de maandelijkse kosten voor het premium abonnement betaalbaarder. Als er actuele aanbiedingen van FindeDates zijn, dan kun je die hier terug vinden. Al weten we dat er altijd aanbiedingen zijn wanneer je bijvoorbeeld begint met een 3 maanden premium. De kosten blijven bij FindeDates in de middenmoot.

Extra functies bij FindeDates

De leden op FindeDates gebruiken de gebruikelijke functies om te matchen of om zichzelf nauwkeuriger te beschrijven en om contact te leggen. De volgende functie hebben er echter maar een paar ...

Flirtberichten! Leden van FindeDates worden geholpen bij het eerste contact, in die zin dat ze kunnen kiezen uit een groot aantal voorgedefinieerde flirtberichten en die volgens hun zoekcriteria aan vele singles tegelijk kunnen zenden. Dit geeft je een echte stimulans, vooral in het begin, en maakt daten op het platform diepgaand gemakkelijker.

Een partner vinden op FindeDates

Na een korte registratie, die gebaseerd is op je e-mail adres en enkele essentiële gegevens, kun je je profiel aanvullen met uitgebreidere info over jezelf en talrijke foto's. Daartoe zijn er enkele velden die je met behulp van een drop-down kunt invullen.

Nu kan het partner zoeken beginnen. Je kunt de zoekfunctie gebruiken om singles met bepaalde eigenschappen te zoeken, profielen te doorzoeken en met de chatfunctie contact te maken met andere singles. Je kunt intrigerende profielen als favorieten bewaren als je later nog eens specifieke mensen wilt terugvinden. Bovendien vergelijkt FindeDates de keuzes in je profiel met die van andere gebruikers en geeft tips die voor jou interessant kunnen zijn.

FindeDates matchmaking principe

Op FindeDates kun je zelf potentiële partners vinden via de profielzoekfunctie. Als je bij het zoeken de juiste informatie kiest, zoals leeftijd, woonplaats of keuzes, krijg je de juiste partners te zien. FindeDates doet evenzo suggesties op basis van de informatie in je profiel. De ideeën sluiten daardoor heel goed aan bij je individuele interesses en ideeën. Op deze manier kunnen potentiële partners snel en snel ontdekt worden. Om die reden moet je ervoor zorgen dat je je profiel zo goed mogelijk instuurt. Je wilt immers partnertips die bij je passen.

FindeDates karaktertest

FindeDates is een single datingsite en heeft geen persoonlijkheidstest, zoals gebruikelijk is bij datingbureaus.

Bellen met FindeDates

Als standaard lid kun je likes sturen en 5 chats met iemand beginnen. Aan de andere kant kun je bij FindeDates zien wie op die manier contact met je zocht. Uit onze test bleek dat de interactiemogelijkheden als basislid uiterst beperkt zijn Als premium lid heb je bij FindeDates echter veel meer alternatieven: Je kunt onbeperkt berichten schrijven en krijgen, zien wie je profiel op FindeDates werkelijk bezocht heeft en zien wie je werkelijk als favoriet gemarkeerd heeft. Contact maken is ook handig en eenvoudig. In het chat-ontwerp kun je rechtstreeks met anderen communiceren. Bovendien kun je naar andere singles schrijven, want bijna allemaal hebben ze een premium lidmaatschap op FindeDates.

De profielen op FindeDates

De profielen op FindeDates zijn overzichtelijk, net als de rest van de website. Je komt snel achter de meest essentiële hoekinformatie van je tegenhanger. Niettemin, alleen de cruciale gegevens! Informatie over de voorliefdes en persoonlijke keuzes spelen een cruciale rol in FindeDates: behalve het uiterlijk kun je hier ook zien of je evenknie bij je past. Essentieel in dit verband is ook het Vrije tekst veld veld op FindeDates, waarin de leden meer over zichzelf kunnen schrijven. Talrijk gebruiken dit veld ook werkelijk om veel gedetailleerder in te gaan op hun concepten, waarvan er een paar heel expliciet zijn, zodat het een uitstekende plaats is om te beginnen.

FindeDates.nl onderweg

Als je het flirten onderweg niet wilt missen, kun je de uitstekende mobiele versie van FindeDates gebruiken om ondanks locatie toch met elkaar te communiceren. Jammer genoeg is er nog geen toegewijde app, maar dat doet niets af aan de flirtactie.

FindeDates annulering

Het opzeggen bij FindeDates is vrij eenvoudig. Je kunt je premium abonnement online opzeggen in je profiel onder "Mijn Instellingen", "Betalingsgeschiedenis", "Abonnement deactiveren". Daarnaast kun je je opzegging ook per e-mail, fax of post sturen. De opzegging moet minimaal 3 dagen (72 uur) voor de volgende verlengingsdatum van het abonnement gebeuren De opzegtermijnen van de gebruiksvoorwaarden van je iTunes account zijn van toepassing als je je abonnement via je iTunes account hebt gekocht. Annuleer de betaling van je FindeDates lidmaatschap via je iTunes account vóór je volgende verlengingsdatum.

Als je je premium FindeDates abonnement niet opzegt, wordt het onmiddellijk verlengd voor de periode die je koos toen je de overeenkomst ondertekende.

Verwijder FindDates profiel

FindeDates staat zijn leden toe hun betaalde premium lidmaatschap op te zeggen, maar laat het geheel gratis profiel nog staan. Om je profiel van de datingsite te verwijderen, heb je twee alternatieven. Ten eerste maakt een deactivering van je profiel je profiel onmerkbaar voor andere gebruikers. Deze keuze stelt je in staat in te loggen en je profiel op een later tijdstip weer te activeren. Als alternatief kun je je account verwijderen, zodat je informatie helemaal gewist is. Zodra je profiel verwijderd is, moet je een nieuw profiel aanmaken als je FindeDates in de toekomst opnieuw wilt gebruiken. Als je ervoor kiest je gebruikersaccount te verwijderen, kun je dat op elk moment gratis doen onder "Mijn Instellingen" - "Account verwijderen". Bovendien kun je je op elk moment afmelden voor nieuwsbrieven/e-mailberichten.

Persoonlijke privacy en informatiebescherming bij FindeDates.nl

Wie zich ook aanmeldt bij FindeDates en een profiel ontwikkelt, kan door alle leden gezien worden. Uit de info in het profiel, behalve je foto, worden echter geen conclusies over je persoon getrokken. Vanuit dit perspectief is je persoonlijke privacy bij FindeDates veilig gesteld.

Met FindeDates heb je volledige controle over je informatie. Dat kan binnen enkele seconden als je partner zoeken op FindeDates succesvol was en je je account wilt wissen. Met drie klikken kun je je abonnement bij FindeDates in enkele seconden beëindigen.

De klantenservice bij FindeDates is erg nuttig.

De klantenservice van FindeDates is de klok rond gemakkelijk bereikbaar per mail. Evenzo is een 0800 nummer gemakkelijk beschikbaar voor telefonisch contact. Bovendien geeft FindeDates evenzo uitgebreide hulp en tips voor veilig online daten.

FindeDates opties

FindeDates is goed voor de wat ondeugende single opzoek naar een leuke spannende tijd, om gewoon met anderen te flirten. Maar om echt je droompartner te vinden, is naar onze ervaring Lexa of Parship, een betere keuze voor singles door de vele ingeschreven leden. Maar daarentegen is FindeDates een prima optie om snel contacten te leggen en waar je dating avontuur succesvol kan zijn.

FindeDates ervaringen

De Matching site FindeDates adverteert met een geheel gratis, snelle registratie, snelle dates en talrijke leden. Hier moet het een gemakkelijk spel zijn om een ideale persoon voor een afspraakje te vinden. We ontdekken echter al snel dat er op de website ook geanimeerde profielen aanwezig zijn, maar die pik je er over het algemeen ook wel zo tussenuit.

Daarnaast zijn er op het internet genoeg gunstige gedeelde ervaringen over FindeDates terug te vinden. We lezen reviews van mensen praten over veel geweldige flirts en gunstige ervaringen met daten.

FindDates Conclusie

Als je tussen de 30 en 40 jaar bent en een toevallige flirt of een relatie probeert te vinden, doe je er met FindeDates heel goed aan. Behalve discretie staat FindeDates ook voor diversiteit: groepen van personen met de meest uiteenlopende keuzes en interesses komen aan bod. De kans op een geslaagde partnerzoektocht is daardoor bijzonder groot. Maar wil je het toch wat dieper en gerichter naar een relatie willen laten leiden, dan adviseren wij om een datingsite zoals Parship te overwegen, met de beste kansen op succes!

FindeDates in het kort

logo FindeDates FindeDates
FindeDates: Informele afspraakjes die kunnen rijken tot echte liefde logo FindeDates

Wat kost FindeDates?

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 dag€0,99-1%
1 jaar€287,88€23,6640%
3 maanden€107,97€35,9910%
6 maanden€179,94€29,9930%
logo FindeDates
Onze score 7.9
Gemiddelde beoordeling
189 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 75 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

FindeDates specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30 - 45
  • InschrijvingenInschrijvingen600.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %45 / 55
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvenGratis inschrijvenJa

Top sites op 16 januari 2022

meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2022 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook geen succes voorspellen. Door middel van onze reviews, gebruikerservaringen en vergelijkingen proberen we onze bezoekers een realistisch beeld te geven over serieuze datingsites die zowel actueel als betrouwbaar zijn.