Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:57:53 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:57:53 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:57:53 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:57:53 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:57:53 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:57:53 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:57:53 ) Lexa: Onze mening over een van de Grootste Datingplatformen

Lexa: Zoek toegewijde en verbonden singles op Lexa

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Lexa is de toonaangevende en serieuze datingsite in Nederland, met het grootste aantal actieve leden en meer dan 3 miljoen koppels. Met een eenvoudige superieure zoekmachine, waardoor u uw zoekopdracht kunt verfijnen volgens uw wensen, maar ook met een boeiende applicatie die het veel gemakkelijker maakt om de juiste persoon voor u te vinden.

Lexa in het kort

Leukste kenmerkenDit is een van de meest gebruikte dating sites waardoor je online meteen al veel nieuwe mensen kan leren kennen
SuccesverhaalMeer dan 300.000 singles vonden de liefde via Lexa
Het beste voorSingles algemeen 21+
niet tevreden over lexaBen je niet tevreden met Lexa? Probeer dan gratis MyDeeplove
logo Lexa Lexa
Lexa: Zoek toegewijde en verbonden singles op Lexa logo Lexa

Wat kost Lexa?

Periode Prijs Per maand Voordeel
6 maanden€59,94€9,9960%
1 maand€24,99€24,9950%
3 maanden€50,97€16,9933%
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Annika (28 jaar) 7 juli 2019
Ik raad Lexa aan Lexa werkt voor mij

Ik ben niet zolang 'zoekende', aangezien ik een relatie heb gehad van bijna 10 jaar. Ik ben dus een beetje en groentje als het komt op daten. De lage instap die Lexa heeft was voor mij dus wel ideaal. Ik kreeg gelijk een paar matches die wel echt klopte. Nou ben ik wel iemand die niet snel oordeelt op basis van foto's maar meer naar karakter kijk en daar kwam ik vrij snel achter dankzij de chat van Lexa. Het probleem wat ik nu ervaar is dat ik niet zeker weet of ik me gelijk wil binden aan een vaste relatie... Dus ik zoek nog wel even verder.

logo Lexa
Onze score 8.9
Gemiddelde beoordeling
261 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 109 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Lexa specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18+
  • InschrijvingenInschrijvingen1.200.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %52 / 48
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvenGratis inschrijvenJa

Top sites op 7 juni 2021

meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2022 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook geen succes voorspellen. Door middel van onze reviews, gebruikerservaringen en vergelijkingen proberen we onze bezoekers een realistisch beeld te geven over serieuze datingsites die zowel actueel als betrouwbaar zijn.