Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 7:27:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 7:27:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 7:27:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 7:27:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 7:27:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 7:27:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 54.80.173.217 [date] => 02-12-2021 [time] => 7:27:21 ) Lexa: Onze mening over een van de Grootste Datingplatformen

Lexa: Zoek toegewijde en verbonden singles op Lexa

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Lexa is de toonaangevende en serieuze datingsite in Nederland, met het grootste aantal actieve leden en meer dan 3 miljoen koppels. Met een eenvoudige superieure zoekmachine, waardoor u uw zoekopdracht kunt verfijnen volgens uw wensen, maar ook met een boeiende applicatie die het veel gemakkelijker maakt om de juiste persoon voor u te vinden.

Lexa in het kort

Leukste kenmerkenDit is een van de meest gebruikte dating sites waardoor je online meteen al veel nieuwe mensen kan leren kennen
SuccesverhaalMeer dan 300.000 singles vonden de liefde via Lexa
Het beste voorSingles algemeen 21+
logo Lexa Lexa
Lexa: Zoek toegewijde en verbonden singles op Lexa logo Lexa

Wat kost Lexa?

Periode Prijs Per maand Voordeel
6 maanden€59,94€9,9960%
1 maand€24,99€24,9950%
3 maanden€50,97€16,9933%
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Annika (28 jaar)
Ik raad Lexa aan Lexa werkt voor mij

Ik ben niet zolang 'zoekende', aangezien ik een relatie heb gehad van bijna 10 jaar. Ik ben dus een beetje en groentje als het komt op daten. De lage instap die Lexa heeft was voor mij dus wel ideaal. Ik kreeg gelijk een paar matches die wel echt klopte. Nou ben ik wel iemand die niet snel oordeelt op basis van foto's maar meer naar karakter kijk en daar kwam ik vrij snel achter dankzij de chat van Lexa. Het probleem wat ik nu ervaar is dat ik niet zeker weet of ik me gelijk wil binden aan een vaste relatie... Dus ik zoek nog wel even verder.

logo Lexa
Onze score 8.9
Gemiddelde beoordeling
261 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 42 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Lexa specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18+
  • InschrijvingenInschrijvingen1.200.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio52 / 48
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.