Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.85.80.239 [date] => 21-01-2022 [time] => 15:54:02 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.85.80.239 [date] => 21-01-2022 [time] => 15:54:02 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.85.80.239 [date] => 21-01-2022 [time] => 15:54:02 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.85.80.239 [date] => 21-01-2022 [time] => 15:54:02 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.85.80.239 [date] => 21-01-2022 [time] => 15:54:02 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.85.80.239 [date] => 21-01-2022 [time] => 15:54:02 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.85.80.239 [date] => 21-01-2022 [time] => 15:54:02 ) Be2 een Serieuze Dating sites? Lees onze Be2 Review & Gebruikers Ervaringen

Be2: Ontmoet 25+ singles die serieus opzoek zijn

Laatst bijgewerkt op 13 januari 2022

Daten is niet voor iedereen altijd even eenvoudig in Nederland. Wellicht woon je in een vrij kleine plaats, of ben je veel voor jouw werk onderweg? Dankzij de opkomst van online daten is het een stuk eenvoudiger geworden om iemand te vinden en iets leuks af te spreken. Be2 is daarbij een van de meest serieuze datingsites in Nederland, met ruim 750.000 leden! Ontmoet serieuze singels en schrijf je gratis in op Be2!



be2 is een online datingsite en app die singles over de hele wereld in staat stelt echte afspraakjes te maken en langdurige relaties te beginnen. be2 is een van de vroegste datingsites, die zijn oorsprong vond in 2004, en sindsdien matchmaking diensten aanbiedt.



In het verleden heeft be2 zowaar zijn deel van de discussie meegemaakt over beweringen van oplichting van nieuwe gebruikers die hun datingprofielen nog moesten bijwerken als manier van verleiding. Dit was een tijdje geleden, en hoewel het de naam van be2 schaadde, heeft het bedrijf sindsdien eigenlijk talrijke veranderingen ondergaan.



Met name heeft be2 hun eerdere fouten rechtgezet door hun organisatiepraktijken en hun matchmaking systeem te verbeteren om de legitieme dating ervaringen van gebruikers te verbeteren.



Dit is te zien aan hun nieuwe karaktertest, een klinische methode om je te helpen leden te vinden met wie je compatibiliteit deelt. Door deze wijzigingen en de uitvoering van verbeterde matchmaking diensten, heeft be2 hun dienstverlening en de tevredenheid van de consument werkelijk drastisch verbeterd.



Om je een introductie te geven van alles wat je met be2 moet begrijpen, bekijken we hun verschillende abonnementen en kosten, hun inschrijvingsproces, gebruiksvriendelijkheid, en meer! Lees verder om te ontdekken wat je ook moet weten over be2!



Een van de beste dingen aan een datingsite en -app als be2 is zijn vermogen om zich te herstellen bij problemen van gebruikers, de dag te grijpen om erkende claims op te lossen en te werken aan een betere service die een betere reputatie heeft dan ooit tevoren.



Het eerste dat je opvalt als je je begint in te schrijven bij be2 is hun interessante vragenlijst die ontworpen is om de kwaliteit van je matching en dating ervaringen te verbeteren. Dit is een actie die verder gaat dan wat de meeste andere datingsites nodig hebben, maar het is de moeite waard.



Het resultaat is een echte dating ervaring waar zoekresultaten en matches je verbinden met gebruikers die, dankzij be2 die nepaccounts opruimt, echt zijn en een hoge compatibiliteit met jou hebben. Ze veronderstellen zelfs dat ze je succes zullen verzekeren.



Er zijn nog een paar problemen die de site heeft, hoewel die klein zijn, en onze firma gelooft dat ze met de tijd overwonnen zullen worden. Het eerste probleem was dat de dating app geen duidelijke chatfunctie had, wat een beetje ouderwets aanvoelde. Ten tweede zijn er van de 750.000 inschrijvingen, slechts een klein deel echt actieve leden



Toch zijn dit het soort problemen dat met de tijd alleen maar beter kan worden, naarmate be2 zijn dienst verder optimaliseert voor mensen over de hele wereld. Over het geheel genomen vinden we zeker dat be2 de moeite waard is om te bekijken.



Waarom zou je, gezien het feit dat inschrijven gratis is, niet zelf een poging wagen om te zien of het de juiste datingsite voor je is?

Be2 in het kort

Leukste kenmerkenDe gratis Persoonlijkheidstest bij aanmelding
Het beste voor Serieuze relaties, vriendschap dating
SuccesverhaalRuim een half miljoen Nederlandstalige inschrijvingen
niet tevreden over be2Ben je niet tevreden met Be2? Probeer dan gratis MyDeepLove
logo Be2 Be2
Be2: Ontmoet 25+ singles die serieus opzoek zijn logo Be2
logo Be2
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
174 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 20 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Be2 specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25+
  • InschrijvingenInschrijvingen750.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio49 / 51
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 13 januari 2022

MyDeepLove
Bekijk site
logo MyDeepLove
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
FindeDates
Bekijk site
logo FindeDates
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
Copyright © 2022 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.