Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:32:42 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:32:42 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:32:42 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:32:42 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:32:42 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:32:42 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.120.150 [date] => 01-08-2021 [time] => 18:32:42 ) C-date: Onze mening over de bekendste Casual Dating site

C-Date: Beste casual dating site voor swingers en stellen.

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

C-Date is één van de beste casual date-platformen van Europa, veelvoudig testwinner binnen de categorie casual dating en actief in 14 landen. C-Date staat voor casual dates met style! Met een combinatie van niveau en seksualiteit bieden zij hun gebruikers seksuele spanning en variatie. Van gehuwde opzoek naar discrete offline ontmoetingen tot swingers en stellen opzoek naar spanning en verrijking. C-date heeft een groot gebruikersbestand aan serieuze seks zoekende, met een perfecte balans tussen mannen en vrouwen. Daarnaast beweert c-date dat hun platform een gemiddelde slagingspercentage biedt van wel 72%. Bovendien kunnen zowel mannen, vrouwen als stellen - van alle oriëntaties - zich hier gratis inschrijven om kennis te maken het platform en de vele gebruikers.

C-Date in het kort

SuccesverhaalZeer stabiele gebruikersbalans en hoog slagingspercentage, na eigen zeggen 72%
Het beste voorCasual Dates & Informeel contact
Leukste kenmerkenC-date staat al jaren voor casual dating met style
logo C-Date C-Date
C-Date: Beste casual dating site voor swingers en stellen. logo C-Date

Wat kost C-Date?

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 maand€39,90€39,900%
6 maanden€179,40€29,9025%
1 jaar€238,80€19,6350%
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sarah Nijmegen (24 jaar)
Ik raad C-Date aan Stiekem gewoon een wulpse contactsite

Geheel tegen mijn verwachting toch meer bedoeld voor ondeugende singles. Veel leuke mannen opzoek naar een sidechick. Lekker discreet en niet te veel bloot of zo'n sitenaam wat direct seks aanduid. Zo kan ik ook gewoon in mijn pauzes op werk of in het openbaar vervoer chatten of wat afspreken. Jammer dat het niet via de app store te downloaden is.

auteur van de beoordeling
Naomi (21 jaar)
Ik raad C-Date aan Soms seks met een leuk stelletje of swingers

Hii iedereen, geen twijfels bij c-date hoor! Dit is toch gewoon de beste site voor een leuke gezellige avond. Keuze zat en vooral voor een leuke jonge meid als ik. Genoeg stellen en zwingers die wel wat extra gezelschap erbij willen. Prima toch en geen gezeur ook achteraf. Er wordt altijd met respect met me om gegaan en de gebruikers hier zijn leuke vlotte mensen.

auteur van de beoordeling
MWP (34 jaar)
Ik raad C-Date aan Btje vreemde profielen maar wel echt

Alhoewel ik twijfel of dit helemaal koosjer is heb ik toch al een paar keer kunnen daten via deze site. Een van de dates die ik had was echt een kanjer, ze had een mooi lichaam en kon slecht Nederlands, maar de taal van de liefde sprak ze perfect ;) Jammer dat ze een vriend had, maar dat maakte haar voor die ene avond niet uit.

auteur van de beoordeling
Romy H (22 jaar)
Ik raad C-Date aan Prima site voor een spannende avond

Prima site waarop je kan aangeven wat voor soort date je precies zoekt. Zo kwam ik net uit een relatie en wilde niets serieus beginnen. Ik ben woonachtig in de randstad en kan tijdens het uitgaan best wel iemand vinden, maar ik wilde eens ervaren hoe dat ging via zo’n type dating site. (ook best spannend) voorheen had ik altijd een beeld dat er alleen ‘enge oude mannetjes’ inschreven staan op dit soort sites, maar was daardoor ook wel extra nieuwsgierig. Tot nu toe pas twee keer een leuke avond gehad maar ook een keer een tegenvaller (geen leuke man). Een die leuke mannen ga ik vast nog wel eens benaderen voor een gezellig avond en wat fun. Want een van die mannen zag er best goed uit!!

logo C-Date
Onze score 7.8
Gemiddelde beoordeling
228 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 95 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 4 eerlijke ervaringen

C-Date specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25 - 45
  • InschrijvingenInschrijvingen300.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio59 / 41
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.