Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:14:40 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:14:40 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:14:40 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:14:40 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:14:40 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:14:40 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.95.84 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:14:40 ) GayGoDating: Onze Mening Over deze Recente Gay Date Site

GaysGoDating: De snelst groeiende gay website, en uitsluitend bedoeld voor mannen opzoek naar mannen

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

GaysGoDating is de snelst groeiende gay dating site gericht op alleenstaande homoseksuele mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, friends with benefits of gewoon iets informeels. Het wordt beheerd door TimeSpace Services Limited, die ook o.a. ook verantwoordelijk zijn voor het platform BuddyGays.

De site claimt een community te hebben waar gay mannen gewoon zichzelf kunnen zijn terwijl ze omringd worden door open-minded mannen die waarmee je je op niveau kan verrijken. De functionaliteiten zijn bedoeld om je te ondersteunen bij het kennismaken met homo's op het platform waar je goed mee matched. Daarnaast biedt GaysGoDating verschillende manieren zijn om nieuwe mensen op de site te ontmoeten: kies een man via gay personals, vind iemand in de chat, of word persoonlijk gevonden door gay singles. Ben je ook benieuwd wat deze homo dating site voor jou kan betekenen. Schrijf je gratis in en ontdek direct wie er allemaal op de site actief zijn.

GaysGoDating in het kort

Het beste voorGay dating, formele & informele ontmoetingen met mannen
Leukste kenmerkenOntvang een gratis proefperiode van drie dagen om de site eerst uit te proberen
SuccesverhaalDeze datingsite heeft al heel wat mannen geholpen bij het vinden van een gay partner.
niet tevreden over GaysGoDatingBen je niet tevreden met GaysGoDating? Probeer dan gratis GayParship
logo GaysGoDating GaysGoDating
GaysGoDating: De snelst groeiende gay website, en uitsluitend bedoeld voor mannen opzoek naar mannen logo GaysGoDating
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Albert btm (43 jaar) 20 maart 2021
Ik raad GaysGoDating aan Goed platform en ja veel beter dan bullchat

Ha kreeg van zo'n jonge twink op bullchat de tip om op gaysgodating kijken omdat hij daar meer berichten kreeg als op bull. Vervolgens even gekeken en ben nu zowat elke dag op ggd en amper meer op bull chat, want dat is de laatste jaren wel erg achteruit gegaan. Jammer was vroeger best leuk en veilig daar!

  • Meer respons op berichten
  • zowel informeel als formeel
  • twink, musc, bears je komt hier werkelijk alles tegen
  • gratis versie is beperkt
logo GaysGoDating
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
281 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 64 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

GaysGoDating specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen200.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %100 / 0
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvenGratis inschrijvenJa

Top sites op 7 juni 2021

meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2022 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook geen succes voorspellen. Door middel van onze reviews, gebruikerservaringen en vergelijkingen proberen we onze bezoekers een realistisch beeld te geven over serieuze datingsites die zowel actueel als betrouwbaar zijn.