Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 21:01:05 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 21:01:05 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 21:01:05 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 21:01:05 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 21:01:05 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 21:01:05 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 21:01:05 ) Match4me een serieuze datingsite voor HBO+ WO singles? Lees onze Match4Me Review

Match4me: Toonaangevend site voor serieuze hoger opgeleide singles (HBO/WO)

Laatst bijgewerkt op 19 maart 2022

Match4Me behoord al jaren tot een van de beste datingsites voor singles met een hogere opleiding (HBO/W). Sinds 2002 is deze site actief en gericht op deze intelligentere doelgroep. Zo bieden zij al ruim 20 jaar vele hoogopgeleide singles de keuze om in contact te komen met serieuze singles, die al aan je zoekcriteria voldoen: Hoog opleidingsniveau. Bovendien is het een zeer betrouwbare datingsite, die ook een "veilig daten certificaat" en een "Thuiswinkel Waarborg" certificaat heeft. Bovendien melden zich hier elke dag veel nieuwe serieuze singles aan, en ze gebruiken een leuk "quiz-spel" zodat je sneller contact kunt maken met mensen die op dezelfde golflengte zitten als jij.

Voor hoger opgeleide singles is Match 4 Me de perfecte site om gratis duizenden gelijkgestemden te ontmoeten. Want als gratis lid kun je je profiel plus 5 foto's toevoegen en je eigen zoekprofiel maken. Bovendien heb je onbeperkt toegang tot alle leden, en kun je met een volledig lidmaatschap dagelijks 10 gratis op interesse gebaseerde berichten sturen en onbeperkt reageren op berichten van andere leden. Dus pas je als serieuze vrijgezel in deze doelgroep? Maak dan gebruik van dit speciale gratis kennismakingsaanbod voor nieuwe gebruikers die op zoek zijn naar een langdurige relatie.

Match4me in het kort

Leukste kenmerkenHilarische online speel quiz om andere singles beter te leren kennen
SuccesverhaalAl sinds 2002 de datingsite voor hoger opgeleide singles & dit jaar zijn er al ruim 310.000 berichten verstuurd.
Het beste voorHoog opgeleide singles HBO / WO van tussen de 25 en 65 jaar.
niet tevreden over match4meBen je niet tevreden met Match4Me? Probeer dan gratis EliteDating
logo Match4me Match4me
Match4me: Toonaangevend site voor serieuze hoger opgeleide singles (HBO/WO) logo Match4me
logo Match4me
Onze score 9.0
Gemiddelde beoordeling
96 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 38 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Match4me specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25 - 65
  • InschrijvingenInschrijvingen60.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %52 / 48
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvenGratis inschrijvenJa

Top sites op 19 maart 2022

meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2022 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook geen succes voorspellen. Door middel van onze reviews, gebruikerservaringen en vergelijkingen proberen we onze bezoekers een realistisch beeld te geven over serieuze datingsites die zowel actueel als betrouwbaar zijn.