Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 22:18:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 22:18:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 22:18:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 22:18:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 22:18:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 22:18:21 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.234.244.105 [date] => 28-05-2022 [time] => 22:18:21 ) MyDeepLove: Onze mening over deze Serieuze Dating Site

MyDeepLove: Voel de liefdesvibes vandaag!

Laatst bijgewerkt op 13 januari 2022

MyDeepLove komt in een Oogopslag over als Serieuze Dating site met Geverifieerde & Vertrouwde leden


my deep love profielen

Inschrijf Proces

Het is eenvoudig en snel om je aan te melden bij MyDeepLove. Alles wat je hoeft te doen is je e-mail adres te delen en een wachtwoord aan te maken. Als je een account geopend hebt, kun je een foto publiceren en wat standaard details over jezelf delen. My Deep Love maakt ook dat gemakkelijk - er zijn instructies over de grootte en het formaat van je foto, en eenvoudige en eveneens snelle drop-down antwoorden op de profielvragen.


Je hoeft geen tijd te steken in het schrijven van een lange beschrijving over jezelf en je interesses--je kunt gewoon de allerbeste beschrijving van je lichaamstype, etniciteit, oogkleur, en haarkleur kiezen. MyDeepLove heeft ruimte om zo veel afbeeldingen toe te voegen als je wilt en laat je ook video's insturen.



Matchmaking & Zoekfuncties


My Deep Love, een van de beste online dating apps, biedt geen matchmaking diensten aan, hoewel je wel e-mails krijgt met informatie over gebruikers in jouw plaats die passen bij de leeftijd en het geslacht dat je zoekt. Je kunt de zoekfunctie van MyDeepLove gebruiken om je alternatieven te beperken.


Je kunt de beschikbare filters gebruiken om te zoeken naar mannen en vrouwen in een bepaalde leeftijdsvariant, met een bepaalde lichaamsbouw en zelfs oogkleur. Je kunt ook filteren op etnische cultuur, bereik van je woonplaats, burgerlijke staat, en of ze hetero of biseksueel zijn. Je kunt ook iedereen uitfilteren die geen foto's of video's in zijn profiel heeft staan.


my deep love matching game

Functies & Communicatiemiddelen


Eén nadeel van de site is dat hij wat ingewikkeld is. My Deep Love heeft verschillende namen voor veel van dezelfde functies, zoals 'Vrienden,' worden soms 'Favorieten,' genoemd. Het maakt het moeilijk om zeker te zijn of je het goed gebruikt.


MyDeepLove laat je profielen bekijken, of spelen met het 'Cute or Not?' gedeelte dat je telkens een profielafbeelding laat zien. Je klikt op de x of het hartje om je reactie te onthullen. Door op een profiel te klikken kun je alle foto's, persoonlijke informatie en wat de leden zoeken zien - maar alleen als je een vrouw bent of een betaalde gebruiker! Mannelijke gebruikers kunnen de 'zoekende' details of andere profielfoto's niet zien, tenzij ze volwaardig, betaald lid zijn, waardoor dit misschien minder nuttig is voor mannen.


My Deep Love gebruikt je een paar methoden om met andere leden te communiceren. Je kunt op het profiel klikken om een knipoog te sturen of een Flirtcast gebruiken om met talrijke gebruikers tegelijk een gesprek op gang te brengen. Er zijn ook heel wat berichtmogelijkheden. Je kunt een gewone tekst sturen, een fotobericht, of chatten via video.



Veiligheid & Beveiliging


MyDeepLove is beveiligd met SSL bestandsversleuteling, dus je kunt er gerust op zijn dat je gegevens veilig zijn. Wat je persoonlijke veiligheid betreft, maakt My Deep Love duidelijk dat dat aan jou is. De site voert geen achtergrond- of strafrechtelijke controles uit, dus je zult zelf moeten nagaan of elk lid geloofwaardig is. Je kunt iedereen die je een onbehaaglijk gevoel geeft rapporteren of tegenwerken, maar MyDeepLove belooft niet dat ze van de site verwijderd worden. Als je aanstootgevend materiaal meldt, wordt het weggewerkt. Toch maakt My Deep Love duidelijk dat als je deze site gebruikt, je toestemming hebt gegeven om seksueel getint materiaal te zien.


MyDeepLove gebruikt wel de keuze om als 'Geverifieerd Lid' te eindigen. Dit wijst erop dat de site werkelijk onderzocht heeft of je een echte persoon bent en geen bot. Het geeft niet aan dat een 'geverifieerd lid' veilig of achtenswaardig is.


Voor extra veiligheid kunnen mannelijke leden de 'Veilige modus' inschakelen. Standaard Veilige Modus betekent dat leden die geblokkeerd zijn geen contact met je kunnen opnemen en ook niet in je zoekresultaten verschijnen. Volledige Veilige Modus suggereert dat alleen bevestigde leden contact kunnen opnemen, en als je Veilige Modus helemaal uitschakelt, kan iedereen contact met je opnemen. Deze veilige modus hoort bij het gratis abonnementspakket.


Vrouwelijke leden krijgen deze keuzes helemaal niet. In plaats daarvan kunnen vrouwelijke gebruikers betalen voor een 'extra beveiliging' upgrade. Je krijgt dan de mogelijkheid incognito te browsen, je bestandsversleuteling te verbeteren, en je geschiedenis op de site automatisch te wissen. Mannelijke leden krijgen deze upgrade niet aangeboden.



Tarieven


Je kunt volledig of geheel gratis lid worden van MyDeepLove. Gratis leden kunnen een profiel maken, profielen van leden bekijken of doorbladeren, en flirtcasts of winks sturen. Gratis leden kunnen ook tot 5 berichten per dag sturen, echter slechts 1 per dag naar eenzelfde persoon.


Wat vreemd is, is dat gratis leden die vrouw zijn op berichten kunnen reageren en het volledige profiel van elk mannelijk lid kunnen zien. Gratis leden die man zijn kunnen alleen een bijgesneden foto zien in het profiel van een vrouw. Ze kunnen de 'proberen te vinden' info niet zien en ook geen video's of andere afbeeldingen.


Mannen en vrouwen hebben evenzo verschillende tarieventabellen. Het is veel verwarrender omdat je de prijzen voor het andere geslacht niet kunt zien - je zou moeten uitloggen, en dan weer inloggen als man om de prijzen voor mannen te zien.



Vrouwen Prijzen


Vrouwen kunnen betalen voor de Extra Security upgrade, die hierboven beschreven wordt, of voor de Chataholic upgrade. De Chataholic upgrade onthult je bovenaan het venster van de boodschapper, rangschikt je hoger in de zoekresultaten pagina, en belooft dat je door 5 keer zoveel mensen gezien zult worden. Als je zowel de Chataholic als de Extra Security upgrades wilt, kun je ze met korting krijgen in de Premium Dater bundel.



Tarieven voor mannen


De prijzentabel voor mannen laat alleen de kosten zien van een volledig lid worden, met onbeperkte berichtgeving, alle soorten berichten, en de mogelijkheid om de volledige profielen van vrouwen te zien.



Hulp & Ondersteuning


My Deep Love heeft een kennisbank FAQ gebied dat een heleboel standaard zorgen over de site behandelt. Als je meer hulp nodig hebt, moet je contact opnemen met de klantenondersteuningsdesk. Er wordt hiervoor geen e-mail adres of telefoonnummer aangeboden, en geen live chat. Je enige alternatief is het invullen van een webformulier.



Link op MyDeepLove


MyDeepLove heeft een gemakkelijk inschrijfproces, betrouwbare zoekfilters, en een heleboel berichtenalternatieven. Toch kan het feit dat mannen moeten betalen voor functies die dames gratis krijgen, voor veel mannelijke gebruikers afschrikwekkend zijn. Als je bereid bent de nieuwsgierigheid van de site uit te oefenen en echte gebruikers te ontdekken die hun informatie gedeeld hebben, kan het nog steeds een goede optie zijn voor casual dating.

MyDeepLove in het kort

Het beste voorSerieuze Relaties en Mensen die opzoek zijn naar casual chats
Leukste kenmerkenVerified & Trusted Members
SuccesverhaalMyDeepLove heeft een bijzondere verhouden aan vrouwen en mannen, waarbij de mannen enorm in het voordeel zijn. Er zijn hier namelijk meer vrouwen dan mannen ingeschreven,.
niet tevreden over mydeeploveBen je niet tevreden met MyDeepLove? Probeer dan gratis OneClickDates
logo MyDeepLove MyDeepLove
MyDeepLove: Voel de liefdesvibes vandaag! logo MyDeepLove
logo MyDeepLove
Onze score 7.6
Gemiddelde beoordeling
164 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 94 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

MyDeepLove specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30 - 60
  • InschrijvingenInschrijvingen210.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %56 / 44
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis inschrijvenGratis inschrijvenJa

Top sites op 13 januari 2022

meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2022 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook geen succes voorspellen. Door middel van onze reviews, gebruikerservaringen en vergelijkingen proberen we onze bezoekers een realistisch beeld te geven over serieuze datingsites die zowel actueel als betrouwbaar zijn.