Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 396 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:27:04 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:27:04 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:27:04 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:27:04 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:27:04 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:27:04 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.230.144.31 [date] => 20-09-2021 [time] => 3:27:04 ) OuderenChat: Onze mening over deze Ouderen Chat site

OuderenChat: Chat en ontmoet leuke mannen en vrouwen van 45 jaar en ouder

Laatst bijgewerkt op 7 juni 2021

Ouderenchat is een vrij nieuwe chatsite voor ouderen opzoek naar ondeugende dates en informeel contact in de buurt? Naar eigen zeggen heeft dit platform meer dan 5 miljoen inschrijvingen van mannen en vrouwen gehad die hun seksualiteit een boost willen geven. Haal het meeste uit Ouderenchat.nl! We verbinden je met andere leden uit jouw omgeving. Naast de leuke actieve gebruikers van meestal 45 jaar of ouder doet ouderenchat er alles aan om je anonimiteit te garanderen. Schrijf je daarom ook vrijblijvend in op ouderen chat en blader binnen 1 minuut door de lijsten met chatters in de buurt.

OuderenChat in het kort

SuccesverhaalRuim 10 jaar ervaring met het in contact brengen van mensen met de hoogste integriteit en veiligheid
Leukste kenmerkenAfstand filter om de afstand tussen jou en andere leden te tonen
Het beste voorOuderen opzoek naar spannende chat of discreet avontuur
logo OuderenChat OuderenChat
OuderenChat: Chat en ontmoet leuke mannen en vrouwen van 45 jaar en ouder logo OuderenChat
Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
5 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Mijndert J (68 jaar)
Ik raad OuderenChat aan Tegen de verwachtingen in, maar absoluut plausibel

Plausibel eerlijk waar! Maar goed dat had ik zelf tijdens het inschrijfproces ook nooit verwacht hoor. Zo heb ik me in de afgelopen jaren al verscheidenen keren aangemeld op een datingplatform voor actieve oudere zal ik het maar noemen. Echter kom ik er dan vrij vlot na het inloggen erachter dat o.a. de berichten die ik ontving in een rap tempo. En wil ik het nog niet eens hebben over de gebruikersprofielen die aan berichten toebehoren. Op senior flirten ben ik nu al een poosje een vrij actief en we gewaardeerd gebruiker! Chatten, kiekjes uitwisselen, wulpse verhaaltjes vertellen en soms daten, ik doe het allemaal nog! Het houd me jong en levendig, en ik ben het nog niet verleerd hoor. Kan het iedere alleenstaande man van 50+ aanraden, het helpt je zeer aangenaam de dag door en je komt leuke mensen tegen.

auteur van de beoordeling
Jayda Koning (57 jaar)
Ik raad OuderenChat aan Een van de beste Zaterdagen in jaren!

Lekker genieten tot laat in de nacht op de chat heb ik al jaren niet meer kunnen doen, ik ben door een vriendin begonnen en kan niet meer stoppen. Ik kan er niet meer over kwijt dan dat ik het naar mijn zin heb!

auteur van de beoordeling
Willemijn (58 jaar)
Ik raad OuderenChat aan Dankzij mijn dochter weer leuke ervaringen

Hallo ik ben Willemijn en ben al ruim 10 jaar weduwe en wilde niks meer van relaties en mannen weten en ben daarom nooit op zoek gegaan naar een man. Mijn dochter heeft mij aangespoord hier op aan te melden en ik was het er in het begin niet zo mee eens, maar moet eerlijk toegeven dat ik het steeds leuker begon te vinden. Ik wilde het nooit uit respect naar mijn man, maar mijn dochter zei op een dag: Ik weet zeker dat pap liever wilde dat je gelukkig bent dan dat je maar blijft modderen met de gedachte dat het niet mag van papa... De tranen schoten in mijn ogen want ze had gelijk. Gelukkig heb ik naar haar geluisterd, want sinds ik lid ben heb ik hier Henk leren kennen en we hebben zo'n leuke tijd samen dat ik het iedereen op leeftijd zou willen aanraden.

auteur van de beoordeling
Martin Lambregt (48 jaar)
Ik raad OuderenChat aan Leuke site en spannende gesprekken

Gebruik deze site pas sinds kort en moet zeggen dat ik het hier 10 x beter vind als al die andere nepsites! Lekker overzichtelijk, je krijgt vaker een reactie terug als op badoo of tinder. Allemaal wat oudere dames vanaf 45 jaar kom je ze hier tegen. Bevalt mij prima zo en je kan je zo vrij aanmelding zonder betaling, dus je zit nergens direct ergens aan vast. Ik raad deze site aan voor mensen vanaf 45 jaar ongeveer.

auteur van de beoordeling
DD2 (31 jaar)
Ik raad OuderenChat aan Ben benieuwd

Ik heb hier zojuist een profiel aangemaakt en wacht nu op de spannende dates. Het kan me eigenlijk niet echt schelen dat mensen dit moreel verwerpelijk vinden, ze hebben hier immers niets mee te maken. het is een leuke site waar ik echt van in the mood kom en ik hoop andere mensen ook (en dat ze dan op mij klikken)

logo OuderenChat
Onze score 7.8
Gemiddelde beoordeling
232 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

OuderenChat specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd45+
  • InschrijvingenInschrijvingen250.000
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio33 / 67
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijvingJa

Top sites op 7 juni 2021

BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.