Hoe vind je een serieuze dating site?

Laatst bijgewerkt op 28 Feb 2023
Hoe vind je een serieuze dating site?
Je probeert een serieuze relatie te vinden. Geen tussendoortje, niet we zullen zien, maar het echte aanbod. Je kunt kiezen uit verschillende datingsites; de keuze is groot tegenwoordig.

Je probeert een serieuze relatie te vinden. Geen tussendoortje, niet we zullen zien, maar het echte aanbod. Je kunt kiezen uit verschillende datingsites; de keuze is groot tegenwoordig. Maar hoe kies je er nu eentje die werkelijk gaat over het vinden van liefde en een langdurige relatie? Waar moet je naar zoeken als je wilt weten of het een serieuze datingsite is? Lees verder en we helpen je op je weg naar de beste website!

Serieuze online dating

Misschien heb je al enige ervaring met datingsites. Misschien heb je dat helemaal niet. Het grote probleem met datingsites is tegenwoordig dus gewoon dat er talloze van zijn. Uiteraard richten ze zich niet allemaal op hetzelfde publiek. Je hebt datingsites voor casual dating. Er zijn datingsites speciaal voor hoger geïnformeerde mensen. En er zijn datingsites die zich wel op een heel breed publiek richten en nogal basic zijn

Het is dus nogal een uitdaging voor een leek om de beste datingsite te vinden. Vooral als je een serieuze date zoekt en meer dan genoeg hebt van lege berichtjes als "Hé, hoe gaat het met je? We willen niet iedereen die deze openingszin gebruikt afbranden, maar je vindt ze meestal op sites (of in apps) die wat minder serieus zijn.

Om je geld, energie en tijd te besparen, hebben we hieronder zowaar de datingsites verzameld waar de leden serieuzer zijn over daten. Als je op zoek bent naar een serieuze date en/of een serieuze relatie, zijn dit de sites bij uitstek om te proberen.


1. Parship

Parship is een relatiematch website die uiterst geschikt is voor mensen die een serieuze relatie zoeken. Parship's match methode is speciaal in vergelijking met andere datingsites en samengesteld door klinisch onderzoek. Daardoor krijg je uitstekende partnervoorstellen. Bovendien ontdekt 1 op de 3 leden een goede relatie via deze datingsite. Evenzo is de verhouding jongens (52%)/ dames (48%) goed in evenwicht.


2. EliteDating

EliteDating is voor de hoogopgeleide serieuze single die een gelijkwaardige partner zoekt voor een geweldige relatie. Bij EliteDating hebben ze een beproefde matchmaking aanpak en beschikbare cliëntenservice. Ze voeren een handmatige controle uit op alle profielen en kunnen om die reden authentieke en serieuze profielen garanderen. Dit draagt bij tot een veilig gevoel en je kunt er dus zeker van zijn dat de persoon met wie je in contact komt ook werkelijk is wie ze of hij beweert te zijn.


3. Lexa

Lexa.nl presenteert zich als een gemakkelijk te gebruiken en betrouwbare datingsite die veel nadruk legt op kwaliteit. Profielen van inactieve leden worden verwijderd, zodat de database voortdurend wordt bijgewerkt. Lexa bestaat al 14 jaar en dat zegt iets over de kwaliteit die ze leveren. Ze zijn ook de initiatiefnemer van het keurmerk voor veilig daten. Door dit keurmerk kunnen consumenten gemakkelijk de datingsites erkennen waar ze veilig kunnen daten. Een vertrouwd feest waar je serieus online kunt daten.


4. be2

Het online relatiebureau Be2 is een serieuze datingsite die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Be2.nl doet er alles aan om relaties te scheppen voor mensen die een serieuze relatie proberen te vinden. Be2 gebruikt een unieke dienst waarbij je vragen kunt stellen aan een team van relatiecoaches. Je krijgt altijd een individueel antwoord. Voor de Premium leden is er zelfs een telefonische beoordeling!


Wat kun je zelf nog meer in de gaten houden?

De hierboven aangestipte datingsites scoren hoog wat betreft serieus daten. Toch kun je nooit voorkomen dat er mensen op de datingsite actief zijn die het allemaal niet zo serieus nemen. Je zult dit moeten doorzien, omdat het merendeel van de leden serieus op zoek is naar goede contacten, eventueel om een relatie mee te beginnen.

We hebben de allerbeste datingsites voor je.

We hebben zowaar de allerbeste datingsites voor je verzameld, maar het kan natuurlijk zijn dat je liever zelf probeert een geschikte datingsite te vinden. We hebben daarom eigenlijk allerlei dingen voor je genoteerd die je helpen uit te zoeken of een datingsite bedoeld is om serieus individuen bij elkaar te brengen. Je kunt op de onderstaande lijst aspecten letten als je de beste serieuze datingsite zoekt.

Betaalde website Natuurlijk betaal je niet zomaar geld voor een dienst, dat doe je alleen als je serieus op zoek bent. Alle bovenstaande datingsites hebben een geheel gratis inschrijving. Je kunt de datingsite en de leden op je gemak bekijken voordat je overstapt op een betaald lidmaatschap. Met dit betaalde lidmaatschap heb je meer mogelijkheden. Met een totaal gratis account op tal van datingsites kun je bijvoorbeeld op niemand reageren. Geen berichten sturen. Media uitsturen. Chatten. Cammen. Etc. De leden die betalen om gebruik te maken van de datingsite hebben deze mogelijkheden wel en om die reden kun je aannemen dat ze serieus op zoek zijn.

Uitgebreide profielen Over het algemeen kun je zeggen dat iemand met een flink profiel serieus op zoek is naar leuke contacten en/of een nieuwe relatie. Immers, waarom zou je anders de moeite nemen om allerlei details over jezelf en je leven in te vullen als je alleen maar prijs stelt op wat egomanie en flirten? Door je profiel naar waarheid, ronduit en uitgebreid in te vullen laat je anderen zien dat je serieus op zoek bent naar een nieuwe partner. Bovendien trek je op deze manier gemakkelijker de juiste mensen aan. De andere leden krijgen meteen een goed beeld van de persoon achter het profiel en kunnen dus snel beoordelen of je intrigerend bent of niet.

Persoonlijkheidstest Een goede variëteit van de bovenstaande datingsites maakt gebruik van een karaktertest. Via een flinke vragenlijst krijgt de site een goed inzicht in de persoon die zich op de datingsite aanmeldt. Het onderliggende matching systeem garandeert dan dat je leden te zien krijgt die goed passen bij de antwoorden die je in de karaktertest gaf. De kans op onzinnige afspraakjes en 'vreemde' voorstellen is op dit soort website uiterst klein. Bovendien hoef je niet zelf op zoek te gaan naar gloednieuwe matches, hoewel je die mogelijkheid voortdurend hebt.

Reviews Mond-tot-mondreclame is nog steeds de beste marketing die er is en het internet is een perfect medium om van die mond-tot-mondreclame kennis te nemen. Een eenvoudige zoekactie in Google geeft je meteen een samenvatting van wat er over de datingsite gezegd en besproken wordt. Op deze manier krijgen de goede datingsites meteen positieve mond-tot-mond reclame en de datingsites die de zaken wat minder serieus nemen moeten meteen met de billen bloot. Zit je aan een bepaalde datingsite te denken? Google dan eens rond en lees de recensies die de site werkelijk gekregen heeft. Zo krijg je een goed idee van wat je kunt verwachten als je je inschrijft voor een datingsite.


Aanvullende Tip:Op onze website ontdek je ook talrijke recensies over de verschillende datingsites. Van elke wijd en zijd bekende datingsite hebben we recensies van leden verzameld om je een idee te geven wat de mensen van de betreffende datingsite vinden.


Matches en partnervoorstellen

Naar aanleiding van deze laatste suggestie is het evenzeer geweldig om naar het matchpercentage van een site te kijken. Als een website een hoog percentage effectieve matches heeft (leden die een relatie en/of effectieve date met elkaar hebben na zich aangemeld te hebben) zullen ze dat niet verhullen, vooral niet. Meestal zijn ze zo trots op dit aandeel dat het duidelijk op de homepage vermeld wordt. Men moet echter bedenken dat sites die deze percentages niet delen niet altijd 'geen serieuze datingsites' zijn. Soms is een website nog betrekkelijk jong en beschikt ze niet over voldoende gegevens. Evenzo kan een website ervoor kiezen deze percentages niet te delen om privacy redenen. Dit betekent niet dat je op deze websites geen serieuze date en/of relatie kunt ontdekken.

Goed gevoel Na het lezen van dit artikel moet het duidelijk zijn: zoals er veel verschillende mensen zijn, zijn er ook verschillende datingsites. Zelfs als je werkelijk je onderzoek studie gedaan hebt en ons advies ter harte genomen hebt, kan een bepaalde datingsite niet de juiste voor je zijn. Wat voor de een de ideale datingsite kan zijn, kan voor de ander een totale verspilling van geld, tijd en moeite zijn. Daar is absoluut niets mis mee. Alleen maar goed dat we allemaal verschillend zijn.

Het belangrijkste bij het vinden van de beste datingsite zijn je gewaarwordingen. , als je serieus op zoek bent naar een leuke date en/of een nieuwe relatie, zul je splinternieuw wat tijd doorbrengen op geweldige datingsite. Je zult je dus goed moeten voelen bij de datingsite. Anders wordt het a priori een mislukking en dat is niet nodig. Inschrijven op de meeste serieuze datingsites is immers helemaal gratis. Je kunt dus rustig je gewaarwordingen volgen en alle sites uitproberen voor je overgaat op een betaald lidmaatschap. Na wat experimenteren zul je zeker de website ontdekken die het beste bij je past en kun je serieus gaan zoeken naar wat je nu mist in je leven!

Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "Hoe vind je een serieuze dating site?"

serieuze dating, serieuze dating site, vinden, zoeken, datingsites zijn serieus

Inhoudsopgave

  • Serieuze online dating
  • Wat kun je zelf nog meer in de gaten houden?
  • We hebben de allerbeste datingsites voor je.
  • Matches en partnervoorstellen

Top sites op 12 mei 2024

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating
MatureDating
Bekijk site
logo MatureDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.nl is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook geen succes voorspellen. Door middel van onze reviews, gebruikerservaringen en vergelijkingen proberen we onze bezoekers een realistisch beeld te geven over serieuze datingsites die zowel actueel als betrouwbaar zijn.